Νέα Σαλαμίνα: Πήρε αυτό που ήθελε και τώρα τι;

Η Νέα Σαλαμίνα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο πήρε αυτό που ήθελε εξ' αρχής του πρωταθλήματος, υλοποίησε το στόχο της και τώρα δικαιούται να πανηγυρίζει για την είσοδο της στην πρώτη εξάδα. Είναι αντιληπτό ότι στη Νέα Σαλαμίνα ο κύριος λόγος που ήθελαν την εξάδα ήταν κυρίως από οικονομικής άποψης, αφού αναμένεται στα παιχνίδια των πλέι οφ να έχουν σημαντικά έσοδα από τους μεταξύ τους αγώνες του «μίνι»

πρωταθλήματος. Και τα δέκα παιχνίδια είναι τελικοί και το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι αρκετό μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Τα ερωτήματα τώρα που δημιουργούνται στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι κατά πόσο θα υπάρχει βελτίωση στην ομάδα, τώρα που δεν θα "παλεύουν" για κάποιο σκοπό, για ένα στόχο. Η χαλαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ντε Γιόνγκε το τελευταίο δίμηνο, θα πρέπει να περιοριστεί, αφού ναι μεν τώρα δεν έχουν κάποιο στόχο, θα πρέπει όμως να υπάρχει συγκομιδή βαθμών έστω για το γόητρο, έστω και για τον κόσμο της ομάδας που τελευταία είναι αρκετά απογοητευμένος από την όλη κατάσταση και το κλίμα που δημιουργήθηκε. Ξαφνικά έχει κλονιστεί και η εμπιστοσύνη που είχαν στο ΔΣ της ομάδας και αυτό το διακρίνουμε τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα "πηγαδάκια" που κυκλοφορούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα