Νέα Σαλαμίνα: Παιδαριώδη λάθη και τώρα... τι;

Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα ρόδινα, έτσι και στη Νέα Σαλαμίνα. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν συνήλθαν από την βαριά ήττα που δέχθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό φάνηκε στη νέα ήττα που δέχθηκαν αυτή τη φορά από τον Άρη. Το σοκ ήταν μεγάλο, αφού όλοι στο 'ερυθρόλευκο' οικοδόμημα πίστευαν ότι όλη αυτή την εβδομάδα, δουλεύοντας στον

παράγοντα ψυχολογία, θα μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Όχι μόνο δεν σκόραραν, στην άμυνα είχαν πάλι πολλά προβλήματα. Ο Γιαν Ντε Γιόνγκε ναι μεν όπως δήλωσε έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, όμως σιγά-σιγά το τρένο χάνεται και αν στη Νέα Σαλαμίνα δεν συνέλθουν όσο είναι νωρίς τότε θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη νέα απώλεια βαθμών, η Νέα Σαλαμίνα δεν ανταποκρίθηκε ούτε στην κρισιμότητα του αγώνα, ούτε στο να κάνει επιβληθεί στο Τσίρειο. Ο Άρης έκανε ότι ήθελε και δίκαια πήρε και τη νίκη. Πόσο εύκολο είναι τώρα μετά τη νέα ήττα να υπάρχει ανασύνταξη; Χρειάζεται ψυχραιμία και σωστός χειρισμός της κατάστασης όλη την εβδομάδα.

Ακολουθεί ο αγώνας με την Ένωση την ερχόμενη Κυριακή στο "Αμμόχωστος" και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο νέας ήττας. Τα παιδαριώδη λάθη και η ανασταλτική λειτουργία πρέπει να διορθωθούν άμεσα από τον Ολλανδό τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα