Νέα Σαλαμίνα: Όλα αποφασίζονται στη ΓΣ

Κρίσιμη από κάθε άποψη χαρακτηρίζεται η Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας την ερχόμενη Τετάρτη, μετά το νέο απογοητευτικό αποτέλεσμα με την Αλκή.

Το ΔΣ πλέον τίθεται στην κρίση των μελών και στη ΓΣ του συλλόγου την Τετάρτη, στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου. Είναι δεδομένο και απόλυτα φυσιολογικό ότι μετά τη νέα ήττα θα έχουμε εξελίξεις. Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι αρκετά βαρύ. Η παραίτηση της διοίκησης είναι στα χέρια πλέον των μελών. Θα παρθεί η απόφαση για το αν πρέπει να παραιτηθούν

ή αν θα πάνε σε εκλογική. Στόχος από τη ΓΣ είναι να βγει η ομάδα πιο δυνατή, για ν' αρχίσει να απομακρύνεται από τη ζώνη υποβιβασμού, αφού δεν είναι μυστικό πλέον, η Σαλαμίνα κινδυνεύει.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα προπονητή, για την ώρα δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του, αφού από επίσημα χείλη λέγεται ότι δεν φταίει πάντα ο προπονητής για τα άσχημα αποτελέσματα. Στην ομάδα τα προβλήματα είναι βουνό... υπάρχουν και εξωαγωνιστικά θέματα, δεν είναι μόνο το τι παρουσιάζεται σ' ένα 90λεπτο. Στους "ερυθρόλευκους" δίνουν προτεραιότητα στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, αφού εκεί θα κριθούν ΌΛΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα