Νέα Σαλαμίνα: Αν το πάρουν σοβαρά, τότε ναι...

"Τελικός" είναι η επόμενη αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με τη Δόξα στο στάδιο "Αμμόχωστος". Για άλλο ένα ματς τη φετινή σεζόν η ομάδα της Αμμοχώστου δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της και αφήνει βαθμούς να πάνε χαμένοι. Η Νέα Σαλαμίνα έχασε επειδή ήταν κατώτερη της ΑΕΛ, έχασε γιατί δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, παρά μόνο όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο Κούλλης Παύλου.

Η είσοδος του Παύλου έδωσε ταχύτητα στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας και ακόμη

είμαστε με την απορία γιατί δεν ξεκίνησε βασικός. Όπως και να έχει η Νέα Σαλαμίνα θα κάνει 1000άρη για να καταφέρει να επιτύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την εξάδα. Το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα είναι παιχνίδι που λέμε έξι βαθμών. Είναι μεγάλης σημασίας αγώνας με τη Δόξα να βρίσκεται στο -2 από την έκτη Σαλαμίνα και να καραδοκεί για τη θέση της εξάδας. Δεν θα πρέπει ότι χτίστηκε όλη τη χρονιά να χαθεί σε μία στιγμή σε μία αγωνιστική. Οι παίκτες του Ντε Γιόνγκε πρέπει να μπουν με πάθος και να "φωνάζουν" ότι θέλουν να τερματίσουν στην εξάδα. Καμία χαλαρότητα και καμία ασυνέπεια δεν θα είναι σύμμαχος για να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Ο Ντε Γιόνγκε για τον αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς θα μπορεί να υπολογίζει και στους Άντιτς και Φούσκο, αφού εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ ο Άλντο Αντόρνο πολύ δύσκολα προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα