Νέα προϊόντα από την ΙΚΕΑ

VÄDDÖ σειρά

Δειπνήστε και χαλαρώστε έξω, με την πρακτική σειρά VÄDDÖ. Κομψά σχεδιασμένα, σε λευκό χρώμα, τα σκαμπό και οι καρέκλες είναι στοιβαζόμενα, ενώ η επιφάνεια του τραπεζιού αφαιρείται εύκολα και ο σκελετός διπλώνει. Είναι ιδανικά για περιορισμένους χώρους και αποθηκεύονται εύκολα.

HINDÖ αποθήκευση

Με τη σειρά HINDÖ θα ανακαλύψετε το χώρο, που νομίζατε ότι δεν είχατε! Περιλαμβάνει ένα ντουλάπι, ένα ντουλάπι-θερμοκήπιο και μια ραφιέρα, κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Τα προϊόντα της σειράς HINDÖ θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα πάντα! Από κασπό και γλάστρες

μέχρι εργαλεία, ενώ θα ομορφύνουν και το χώρο σας!

BRIMNES σειρά

Οργανώστε το σπίτι σας με τις έξυπνες λύσεις αποθήκευσης που προσφέρουν τα επίτοιχα ντουλάπια και η τουαλέτα της σειράς BRIMNES. Τα ντουλάπια της σειράς θα τα βρείτε σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο χρώμα, ταιριάζουν παντού και μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε! Από αναμνηστικά και συλλογές μέχρι έγγραφα για τη δουλειά σας! Αν θέλετε να φαίνονται, επιλέξτε πόρτα από γυαλί.

TYSSEDAL σειρά

Δημιουργήστε μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο με τη σειρά TYSSEDAL. Η σειρά είναι σχεδιασμένη από την Ebba Strandmark και περιλαμβάνει κρεβάτι, ντουλάπα, συρταριέρες σε διάφορα μεγέθη και κομοδίνα. Χαρακτηρίζεται από τις απαλές, στρογγυλεμένες γωνίες της και τη στιβαρή της κατασκευή, που ενισχύει την αίσθηση ποιότητας που αποπνέει. Ταιριάζει ιδανικά με τον λευκό καθρέφτη MATREDAL.

UNDREDAL σειρά

Τα έπιπλα σε παραδοσιακό στιλ, είναι φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν, όπως και τα κομμάτια της σειράς UNDREDAL. Η σειρά είναι σχεδιασμένη από την Ebba Strandmark. Η στιβαρή της κατασκευή και το σκούρο χρώμα της, προσθέτουν στο υπνοδωμάτιο μια αίσθηση ποιότητας. Η σειρά περιλαμβάνει κρεβάτι, ντουλάπα και συρταριέρες σε διάφορα μεγέθη. Χάρη στην κλασική τους εμφάνιση, οι συρταριέρες και η ντουλάπα της σειράς, εκτός από την κρεβατοκάμαρα, θα μπορούσαν να σταθούν το ίδιο καλά και σε ένα γραφείο! Με τη σειρά ταιριάζει ιδανικά ο καθρέφτης SOKNEDAL σε σκούρο χρώμα.

CHARMTROLL βρεφική σειρά υφασμάτων

Οι θηλυκοί ελέφαντες είναι από τις πιο στοργικές μητέρες στο ζωικό βασίλειο. Και με αυτό ως έμπνευση, η σχεδιάστρια Silke Leffler δημιούργησε τη βρεφική σειρά υφασμάτων CHARMTROLL. «Η ιδέα μου ήταν να δημιουργήσω κάτι όμορφο τόσο για τα μωρά, όσο και για τους γονείς. Εμπνεύστηκα από τη φύση και το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων που βρίσκει κανείς συχνά στη νότια Αφρική, όπου έζησα κάποια χρόνια. Για μένα, ο ελέφαντας είναι ένα πολύ έξυπνο, ευαίσθητο και μεγάλο ζώο που αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη χάρη. Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο σύμβολο.»

STICKAT παιδικά υφάσματα

Για τη δημιουργία της νέας σειράς παιδικών υφασμάτων STICKAT η σχεδιάστρια Annie Huldén πήγε ...βόλτα στο δάσος!

«Παρατήρησα τα φυτά και τα δέντρα και τους πεσμένους κορμούς μέσα στο δάσος. Οι κορμοί που ήταν σκεπασμένοι με μια παχιά «κουβέρτα» από γρασίδι με ενέπνευσαν να δημιουργήσω το ίδιο αίσθημα ζεστασιάς και απαλότητας και στο χώρο του

κρεβατιού.»

Η σειρά παιδικών υφασμάτων STICKAT, χαρακτηρίζεται από τα ζωντανά και παιχνιδιάρικα χρώματα και τον απλό σχεδιασμό. Είναι κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών και άνω.

FLICKÖGA &GULTRATT υφάσματα για το κρεβάτι

Χαλαρώστε άνετα στο κρεβάτι με τα νέα λευκά είδη FLICKÖGA και GULTRATT. Σχεδιασμένα για να αρέσουν σε παιδιά 8-12 ετών, η σειρά FLICKÖGA παρουσιάζει ένα διασκεδαστικό τύπωμα με μουσικά όργανα και ζώα, ενώ η σειρά GULTRATT παρουσιάζει γεωμετρικά μοτίβα.

THORINE διακοσμητικά μαξιλάρια

Δώστε μια μοντέρνα νότα στο παιδικό δωμάτιο με τα νέα πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλάρια THORINE. Στη σειρά θα βρείτε μια απίθανη διασκεδαστική μίξη από σκαντζόχοιρους που παίζουν πλήκτρα, ένα μπουλντόγκ που κάνει skateboard και μια ηλεκτρική κιθάρα! Τα διακοσμητικά μαξιλάρια THORINE είναι σχεδιασμένα για παιδιά 8-12 ετών και είναι κατάλληλα για διακόσμηση αλλά και για παιχνίδι!

TYNGEN έπιπλα μπάνιου

Το μπάνιο είναι συχνά το μικρότερο δωμάτιο στο σπίτι και παράλληλα χρειάζεται να έχει χώρο για τα πράγματα όλων. Τα πρακτικά και οικονομικά έπιπλα μπάνιου TYNGEN είναι λειτουργικά και διαθέτουν χώρο για ανοιχτή και κλειστή αποθήκευση. Καθαρίζονται πολύ εύκολα και είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.

FJÄLLA κουτιά

Τακτοποιήστε και οργανώστε τα πράγματά σας με τα νέα κουτιά και θήκες περιοδικών FJÄLLA. Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτί, σε μοντέρνο, ρετρό στιλ και θα τα βρείτε σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Με κομψές, ρετρό λεπτομέρειες, όπως οι μεταλλικές λαβές και γωνίες, τα κουτιά FJÄLLA είναι κατάλληλα για να χωρέσουν... τα πάντα! Και το μεγαλύτερο από αυτά, μπορείτε ακόμα και να το τοποθετήσετε δίπλα από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, ως βοηθητικό έπιπλο!

FALKHÖJDEN σειρά

Μελετήστε με ... στιλ αλλά και εμπνευστείτε με το νέο γραφείο FALKHÖJDEN. Θα το βρείτε σε λευκό ή σε απαλό ροζ χρώμα, με κομψά σχέδια που προσθέτουν μια ρομαντική νότα στο χώρο σας. Μπορείτε να το συμπληρώσετε με την πρόσθετη μονάδα, για να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις, τα βιβλία και τα αξεσουάρ σας.

SKARSTA γραφεία

Οι ώρες που περνάμε σε ένα γραφείο, καθιστοί, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας. Για να βελτιώσουμε το περιβάλλον της εργασίας μας, στην ΙΚΕΑ δημιουργήσαμε το γραφείο ρυθμιζόμενου ύψους SKARSTA ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε, στο σπίτι ή το γραφείο μας, με εργονομικό τρόπο.

NILSERIK σκαμπό

Περνάμε τόσες πολλές ώρες καθιστοί στο γραφείο. Το σκαμπό NILSERIK είναι ένα εργονομικό κάθισμα, που προσφέρει μια καλή στήριξη στο σώμα σας και σας βοηθά να κρατάτε σωστή στάση.

KÄRESTA σειρά ΙΚΕΑ papershop

Δώστε μια ρομαντική νότα στα δώρα σας με τα παστέλ σχέδια της μοναδικής σειράς KÄRESTA από την ΙΚΕΑ. Η σειρά είναι κατασκευασμένη από χειροποίητο χαρτί, έχει ως θέμα την πεταλούδα και προσθέτει μια προσωπική πινελιά στα δώρα σας. Είναι ιδανική για πολύτιμες στιγμές όπως γενέθλια, αποφοίτηση ή και γάμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα