Νέα εβδομάδα, νέες επιλογές ακινήτων από την Altamira Real Estate

Νέα εβδομάδα, νέα σειρά από μοναδικές επιλογές ακινήτων για κάθε επενδυτική ανάγκη, παρουσιάζει η Altamira Real Estate.

Από διαμερίσματα και κατοικίες, μέχρι ταβέρνα και οινοποιείο, οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις της Altamira Real Estate πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές των ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Τα ακίνητα είναι ετοιμοπαράδοτα και αποτελούν μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, οι οποίες διασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση στο κατασκευαστικό κόστος.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Λακατάμεια

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας το ενδιαφέρον κεντρίζει κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Λακατάμεια, με τιμή €195.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Μάρωνα, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 161 τ.μ.. Αποτελείται από σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, τρία υπερυψωμένα υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης, αποθήκης και αυλής. Είναι ιδανικό για ενοικίαση αλλά και για ιδιοχρησία.

Ευρύχωρες κατοικίες σε όλη την Κύπρο, από €260.000

Στα Λατσιά εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία, στην τιμή των €450.000. Σε μια ελκυστική τοποθεσία, πολύ κοντά στον κυκλικό κόμβο «ΓΣΠ» και το αθλητικό κέντρο Nuevo Campo, η κατοικία εφάπτεται στις οδούς Ιφιγένειας και Θέτιδος, καθώς και σε μεγάλο χώρο πρασίνου. Το συνολικό της εμβαδόν ανέρχεται σε 325 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, πλυσταριό, κυρίως μπάνιο, αποθήκη και αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει κήπο, μεγάλη καλυμμένη βεράντα με πέργολα, ψησταριά, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και κήπο. Είναι ιδανική για νεαρά ζευγάρια ή και για επένδυση, αφού δύναται να ενοικιαστεί με καλές αποδόσεις.

Διώροφη κατοικία πωλείται στη Νήσου, λίγο έξω από τη Λευκωσία, προς €260.000. Με συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ., το ακίνητο βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή, κοντά στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και το Γυμνάσιο Πέρα Χωριό - Νήσου. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο, αποχωρητήριο και γραφείο. Η κατοικία διαθέτει βοηθητικό χώρο 80 τ.μ. και ενοικιάζεται, γεγονός που την καθιστά ιδανική για επένδυση, αφού μπορεί να αποφέρει σταθερά μηνιαία εισοδήματα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Στην Έγκωμη εντοπίσαμε οικιστικό κτήριο, στην τιμή των €780.000. Απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας ιδανικής τοποθεσίας, κοντά στο Mall of Engomi και την Κρατική Έκθεση, το ακίνητο εφάπτεται στην οδό Αίπειας. Αποτελείται από μια διώροφη κατοικία με υπόγειο, συνολικής έκτασης 327 τ.μ., και μια ισόγεια κατοικία, με εμβαδόν 161 τ.μ.. Η διώροφη κατοικία αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήριο, πλυσταριό και γραφείο. Το υπόγειό της διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο και μικρή κουζίνα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και περίφραξη.

Κενή διώροφη ανεξάρτητη κατοικία πωλείται στην Αραδίππου προς €415.000. Ιδανικά τοποθετημένη επί της οδού Ειρήνης και διαθέτοντας εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο των Δήμων Αραδίππου και Λειβαδιών, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 444 τ.μ.. Αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, ενιαίο καθιστικό με σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, γραφείο, μπάνιο, αποχωρητήριο, πλυσταριό και σοφίτα. Εξωτερικά, διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης με αποθήκη. Είναι ιδανική για μεγάλες οικογένειες.

Στην Πέγεια, κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, ξεχωρίσαμε κενή διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €300.000. Η κατοικία εφάπτεται ιδιωτικού εγγεγραμμένου δρόμου και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήριο και αποθήκη. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 197 τ.μ. και εξωτερικά διαθέτει κήπο, ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, ψησταριά, περίφραξη και την πισίνα. Είναι ιδανική τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα, αποφέροντας πολύ καλές αποδόσεις.

Ταβέρνα στον Αναλιόντα, οινοποιείο στο Άρσος Λεμεσού

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Αναλιόντα, εντοπίσαμε ταβέρνα που πωλείται στην τιμή των €65.000. Τοποθετημένη στο κέντρο της κοινότητας, επί της Λεωφόρου Ανδρέα Προδρόμου, η ταβέρνα εφάπτεται σε πεζόδρομο και ποταμό, ενώ διαθέτει συνολικό εμβαδόν 148 τ.μ.. Είναι κενή και ετοιμοπαράδοτη, ενώ αποτελείται από ενιαίο χώρο εστίασης, κουζίνα, αποχωρητήρια, βοηθητικούς χώρους και αυλή.

Τέλος, στην κοινότητα Άρσος Λεμεσού εντοπίσαμε οινοποιείο που πωλείται στην τιμή των €750.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία επί του συνδετικού δρόμου Άρσους – Αγίου Νικολάου, σε ένα μεγάλο τεμάχιο με συνολική έκταση 18.223 τ.μ.. Το χωράφι έχει ακανόνιστο σχήμα και αναπτύσσεται σε αναβαθμίδες στις οποίες φύονται αμπελοκαλλιέργειες. Εντός του τεμαχίου υπάρχει ημιτελές κτήριο, με εμβαδόν 730 τ.μ., το οποίο αποτελείται από ενιαίο αποθηκευτικό χώρο, κάβα και εμφιαλωτήριο. Εξωτερικά, υπάρχουν αποθήκες, κτήριο με ψυγεία, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και κιόσκι. Πρόκειται για μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία, που μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα