Νέα εφαρμογή σας δείχνει ποιος σας διέγραψε στο Facebook

Νέα εφαρμογή για Android και iOS σας επιτρέπει να δείτε ποιος σας έχει διαγράψει από το Facebook.

Εάν θέλετε να γνωρίζετε ποιος ακριβώς σας έχει κάνει "un-friend" από τον λογαριασμό σας στο Facebook, υπάρχει τώρα αυτή η εφαρμογή που θα σας λύσει το ερώτημά σας. Βρίσκεται τόσο στο λειτουργικό Android

όσο και στο iOS.

Σύμφωνα με τη σελίδα «The Next Web», η εφαρμογή ονομάζεται ‘Who Deleted Me on Facebook’, και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη λίστα των φίλων σας, σύμφωνα με το σάιτ The Next Web.

Σχεδόν όλοι μας το έχουμε αντιμετωπίσει το γεγονός όπου κάποιος ενώ ήταν φίλος μας στο Facebook, κάποια στιγμή αντιλαμβανόμασταν πως δεν ήταν πλέον στη λίστα μας. Πρόκειται για μια υπηρεσία που το ίδιο το Facebook δεν την προσφέρει.

Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί με το «Who Unfollowed Me» που αφορά το Twitter, και δείχνει κατά πόσο κάποιος σας διέγραψε ή απενεργοποίησε το λογαριασμό του.

Ωστόσο, η εφαρμογή δεν θα σας δείξει κάποια προηγούμενη δραστηριότητα αφού θα λειτουργήσει από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η εν λόγω εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη τόσο από τα καταστήματα Apple όσο και τα καταστήματα της Google. Σύμφωνα με το iTunes Store, η εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει από τις 29 Ιουνίου, εντούτοις, δεν έχει ακόμη λάβει επαρκή βαθμολογία από τους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα