Νέα αφετηρία με στόχο την κορυφή

Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε και ένας άλλος τώρα αρχίζει. Η Ευρώπη τελείωσε και το πρωτάθλημα παίρνει σειρά για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να αφήσει οριστικά στο παρελθόν την εμπειρία της Ευρώπης και τον άδικο - όπως εξελίχθηκε με βάση την απόδοση της - αποκλεισμό και να επικεντρωθεί στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά της. Την μεγαλύτερη πρόκληση στην σεζόν που ξεκίνησε πολύ νωρίς το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος με στόχο να κόψει πρώτη το νήμα. Με «όπλο» τις τεράστιες εμπειρίες που αποκόμισε στα προηγούμενα χρόνια διανύοντας πρωταγωνιστική τροχιά και ενισχυμένη σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, η ομάδα του Ιμάνολ Ιδιακέθ δεν στοχεύει σε κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά της είναι μακρύς και θέλει να κάνει αφετηρία με ένα θετικό ξεκίνημα κόντρα στο νεοφώτιστο Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο πως ο τίτλος του αδιαφιλονίκητου φαβορί συνοδεύει την ομάδα της Λάρνακας η οποία, ωστόσο, θέλει να συνδυάσει τη νίκη μια καλή εμφάνιση που θα δώσει νέο «αέρα» στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα