Ναρκωτικά απο την Αθήνα στην Κύπρο μέσω συνταξιούχων

Στα χνάρια κυκλώματος ναρκωτικών που "στρατολογούν", συνταξιούχους για να μεταφέρουν ναρκωτικά στην Κύπρο, βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Η Ελληνική αστυνομία, συνέλαβε το βράδυ της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος» ένα 67χρονο Έλληνα συνταξιούχο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων,

για την αποτροπή μεταφοράς ναρκωτικών, μέσω των αεροπορικών οδών στην Ελλάδα και ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Δίωξης Ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 67χρονο στον Αερολιμένα Αθηνών, κατά την στιγμή που επιχειρούσε να επιβιβασθεί σε πτήση με προορισμό τη Λάρνακα Κύπρου.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στην αποσκευή του 16 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 17 κιλών και 515 γραμμαρίων, οι οποίες είχαν εμποτισθεί με ουσία για την αποφυγή ανιχνεύσεως κατά τον αστυνομικό έλεγχο. Επίσης κατασχέθηκαν 160 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αν και ακόμα δεν έχει συνεργαστεί με τις Αρχές, η πεποίθηση των αξιωματικών της Δίωξης είναι πως κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εδώ και καιρό «στρατολογεί» συνταξιούχους για να μεταφέρουν με αυτόν τον τρόπο ναρκωτικά από την Ελλάδα στην Κύπρο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Keywords
Αναζητήσεις
narkotika athina
Τυχαία Θέματα