Να κερδίσει ΑΕΚ και να μείνει ο Απόλλων

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε αρκετά πράγματα στη φετινή περίοδο, όμως, απομένει το πιο σημαντικό προκειμένου να ολοκληρώσει ιδανικά ακόμα μια χρονιά. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σε πρώτο πλάνο για τους γαλαζοκίτρινους και εκεί έστρεψαν αποκλειστικά την προσοχή τους μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ.

Η ομάδα του Κρίστιανσεν προπορεύεται στη βαθμολογία και απολαμβάνει το μαξιλαράκι των εφτά βαθμών από τον δεύτερο. Μια διαφορά σημαντική, αλλά που ανατρέπεται, αφού σε οχτώ ντέρμπι πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν.

Ο ΑΠΟΕΛ

εκτός από τους βαθμούς, διαθέτει ακόμα δυο πρωτιές, στα τέρματα υπέρ και κατά. Ωστόσο απομένει ακόμα κάτι που αν επιτευχθεί, τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες της ομάδας για εκπλήρωση του μεγάλου στόχου. Να κερδίσει την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Τις δυο μοναδικές ομάδες που απειλούν τον ΑΠΟΕΛ στη βαθμολογία και τις οποίες ακόμα να κερδίσει στη φετινή περίοδο.

Η πρώτη ευκαιρία είναι το Σάββατο. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο, αφενός για να εκτοξευτούν στη βαθμολογία και αφετέρου να διαγράψουν τον ένα εκ των δυο αντιπάλων τους στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αν καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με το ζητούμενο από την «Αρένα», τότε στη λίστα θα απομείνει μόνο ο Απόλλωνας, τον οποίο η ομάδα του Κρίστιανσεν θα έχει ακόμα δυο ευκαιρίες για να τον κερδίσει και να ολοκληρώσει το παζλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα