Να αρχίσει με νίκη τον "καυτό" Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος κρίνεται αρκετά σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι πρωταθλητές θα δώσουν έξι παιχνίδια, τέσσερα στο πρωτάθλημα και δυο στην Ευρώπη, όπου ουσιαστικά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή τους πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Η αρχή θα γίνει με την Αστάνα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη, όμως προτού φιλοξενήσει το συγκρότημα του Στόιλοφ, θα αντιμετωπίσει τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα δώσει τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του μήνα -με Σαλαμίνα, Αναγέννηση, Ανόρθωση και Άρη- και είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποκομίσει όσους περισσότερους βαθμούς προκειμένου να κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση και κατ’ επέκταση να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ο καυτός μήνας αρχίζει από αύριο στο «Αμμόχωστος» και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν οπωσδήποτε το διπλό για βαθμολογικούς και κυρίως ψυχολογικούς λόγους. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ με νίκη σε βάρος των ερυθρολεύκων θα αποκτήσουν την κατάλληλη ψυχολογία για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Ο Κρίστιανσεν θα ψάξει το πρώτο του διπλό στο Αμμόχωστος, ενώ ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρυσι. Θυμίζουμε ότι σε έξι αναμετρήσεις με τη Σαλαμίνα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν ισάριθμες νίκες, κάποιες εξ αυτών εντυπωσιακές, ενώ η πρώτη ήταν και ιστορική.

Keywords
Τυχαία Θέματα