Μυστήριο τροχαίο: Σε επαφή με την οικογένεια η Αστυνομία-«Έγιναν εξετάσεις»

Επανεξέταση της υπόθεσης ζητά η οικογένεια του αποβιώσαντα Ανδρέα Λοΐζου αναφορικά με το ατύχημα στις 1/9/12, ενώ διαψεύδει ότι χρηματίστηκε για να σωπάσει.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι για το δυστύχημα έγινε ενδελεχής έρευνα από την Αστυνομία.«Ένα όχημα για το οποίο υπήρξε συγκεκριμένη περιγραφή όσο αφορά τον τύπο του δυστυχώς δεν έχει εντοπιστεί. Συνελήφθη ένα πρόσωπο που από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι δεν ήταν η γενεσιουργός αιτία όσο

αφορά τον θάνατο του 17χρονου. Μετά την επιστολή της οικογένειας θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να δούμε αν υπάρχει οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην διερεύνηση της υπόθεσης» είπε.

Δείτε επίσης: Μυστήριο τροχαίο: Η οικογένεια διαψεύδει ότι χρηματίστηκε και ζητά επανεξέταση

Κλείνονταν εξήγησε ότι υπάρχει φάκελος που είναι καταγεγραμμένα όλα όσα έγιναν από την Αστυνομία. «Έχουν γίνει πολλές εξετάσεις. Η υπόθεση στάλθηκε και στη Νομική Υπηρεσία και υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες».

Σημειώνεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, στον κύριο δρόμο προς τη Μουτταγιάκα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, στην προσπάθεια της να προσπεράσει δύο μοτοποδήλατα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία αυτοκινήτου που οδηγούσε 21χρονος.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση, ο 21χρονος κινήθηκε αρχικά αριστερότερα της πορείας του και στην προσπάθεια του να επαναφέρει το όχημα, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο του άτυχου 17χρονου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του λίγες μέρες αργότερα.

Η οδηγός του οχήματος, που έγινε αιτία να προκληθεί το θανατηφόρο τροχαίο, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Ψίθυροι σε ΜΚΔ για «πολιτική συγκάλυψη» σε θανατηφόρο - Η απάντηση Αστυνομίας

Keywords
Τυχαία Θέματα