Μ.Παπαπέτρου:«Τα εγκληματικά στοιχεία έδωσαν το μήνυμά τους»

Για μήνυμα των εγκληματικών στοιχείων που δρουν στον χώρο του Ιπποδρόμου κάνει λόγο ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις του στο SigmaLive, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό εμπρησμό του οχήματός του.

Ο κ. Παπαπέτρου δήλωσε ότι η κακόβουλη ενέργεια σχετίζεται άμεσα με την παρουσία του στην Επιτροπή Ιπποδρομιών Λευκωσίας, στην οποία είναι μέλος τους τελευταίους μήνες.

Το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας, όταν ένας κουκουλοφόρος πυρπόλησε το αμάξι του κ. Παπαπέτρου.

Στην

επιτροπή αυτή γίνεται αρκετή δουλειά τους τελευταίους μήνες, αναφέρει ο κ. Παπαπέτρου, για πάταξη των εγκληματικών στοιχείων που δρουν στον χώρο αλλά και του παράνομου παιχνιδιού που ανθεί στον χώρο των ιπποδρομιών.

«Στον χώρο των Ιπποδρομιών υπάρχουν δεκάδες περιστατικά εμπρησμών. Τα εγκληματικά στοιχεία έχουν αποθρασυνθεί», υπογραμμίζει ο κ.Παπαπέτρου.

Ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνει ότι πρέπει να επέμβει αποφασίστηκα το κράτος και η Αστυνομία, γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, εάν δε βρεθεί μια λύση άμεσα «δεν έχουμε σωτηρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα