Μουστάκα: «Έχω κάνει 8 φορές σεξ σε μία μέρα»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Μουστάκα στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα, η Χριστίνα Μουστάκα μιλάει για αυτό το στερεότυπο που την ακολουθεί από την εποχή του Ράδιο Αρβύλα.

«Η τηλεόραση ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα πολύ σκληρό σπορ, για γερά νεύρα και δυνατά στομάχια! Ήμουν προετοιμασμένη και έτσι κράτησα όσα έπρεπε και όσα είχαν ως κύριο στόχο να με βελτιώσουν κι όχι να με βαλτώσουν. Δεν στενοχωρήθηκα αλλά ούτε και πείσμωσα. Το να διατηρήσεις μια αξιοπρεπή και τίμια στάση απέναντι στις κριτικές νομίζω πως είναι το σοφότερο και αυτό έχω επιλέξει να πράττω προκειμένου να προστατεύσω το δικό μου στομάχι αλλά και όσων με αγαπούν πραγματικά».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει τη κατάσταση για μία δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν, η οποία έλεγε: «έχω κάνει 8 φορές σεξ σε μία μέρα». «Δεν συνέβη ποτέ έτσι. Απλώς κάποιος βρήκε σε μια πολύ παλιά μου συνέντευξη μια παρόμοια δήλωση που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια μιας στιχομυθίας που είχε πολύ χιούμορ και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο σήμερα. Η αναπαραγωγή μιας δήλωσης που εμπεριέχει το στοιχείο του σεξ είναι πάντα εμπορική, οπότε καταλαβαίνω πως πήρε μια τέτοια διάσταση. Όλο αυτό είναι μέρος μιας εικόνας που θέλουν να μου προσδώσουν για λόγους προφανείς. Όλα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα