Μουρίνιο: «Αν μπορώ να βοηθήσω τον Φαλκάο, θα το κάνω»!

Για τα σενάρια περί των επαφών της Τσέλσι με τον Ραδαμέλ Φαλκάο μίλησε για πρώτη φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ήθελε να τον δει με τη μπλε φανέλα!

Ο «special one» ήταν καλεσμένος σε εκπομπή τηλεοπτικού δικτύου της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να μιλήσει για το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα και φυσικά, όταν η κουβέντα έφτασε στην Κολομβία, δεν θα μπορούσε να μην του γίνει ερώτηση για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον Ραδαμέλ Φαλκάο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,

η Τσέλσι προσπαθεί να κρατήσει τον «τίγρη» στην Πρέμιερ Λιγκ και να τον κάνει δικό της από τη Μονακό, με τον Μουρίνιο να τονίζει επ' αυτού: «Αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ τον Φαλκάο να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και που ήταν παλιότερα, τότε θα το κάνω! Με πονάει πραγματικά που ο κόσμος νομίζει ότι ο Φαλκάο είναι αυτός είδε ο κόσμος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θεωρούν ότι πλέον δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό»!

Ο κόουτς της Τσέλσι, αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του Χουάν Κουαδράδο που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να προσφέρει στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθεί ο διεθνής εξτρέμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα