Μουρίνιο: "Φέρτε μου τον Καντέ ή φεύγω"

Τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι φέρεται να απαίτησε ο Ζοζέ Μουρίνιο από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησε πως θα αποχωρήσει.



Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα περίμεναν οι φίλοι της. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός διεκδίκησης της Premier League, με τη Σίτι να έχει ξεφύγει με 15 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως,

συνεχίζει στο πλάνο του και ήδη έχει ζητήσει μεταγραφικές ενισχύσεις, με το όνομα του μέσου της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Μάλιστα, ο Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς να φέρει στο Old Trafford τον 26χρονο μέσο, κάνοντας το σαφές στους ανθρώπους των ''κόκκινων διαβόλων''.

Σύμφωνα με το ''Don Balon'', ο Πορτογάλος απαίτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να υλοποιήσει άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή, απειλώντας ακόμα και με αποχώρηση του από τον πάγκο των Άγγλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει 180.000.000 ευρώ για να δελεάσει τη διοίκηση της Τσέλσι και να κάνει το χατίρι του Μουρίνιο.

Ο Καντέ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Γάλλου ποδοσφαιριστή για το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα