Καμία ευθύνη ως γονείς αν αποτύχουν προτάσεις για εξετάσεις

Δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη ως γονείς, αν αποτύχουν οι προτάσεις για τις εξετάσεις, λέει η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης.


Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης συνεχίζει να διατηρεί τις ανησυχίες και τις διαφωνίες της με τις εξετάσεις τετραμήνων και τον τρόπο διεξαγωγής των παγκυπρίων εξετάσεων και δηλώνει ότι αν οι προτάσεις αυτές αποτύχουν, δεν θα φέρουν καμία ευθύνη ως γονείς.

Σε ανακοίνωση με αφορμή την ψήφιση σήμερα από τη Βουλή των δύο νομοσχεδίων για τους κανονισμούς Λειτουργίας των Σχολείων

Μέσης Εκπαίδευσης και για τις εξετάσεις, οι οργανωμένοι γονείς αναφέρουν πως θεωρούν θετικό το γεγονός ότι θα γίνει προσπάθεια για εισαγωγή τροπολογιών που βελτιώνουν την Πρόταση. "Οι τροπολογίες αυτές, καθησυχάζουν κάποιες από τις ανησυχίες των γονιών. Θεωρούμε θετική τη θεσμοθέτηση μέσα στους Κανονισμούς, της Ειδικής Επιτροπής που θα παρακολουθεί την Πρόταση", αναφέρεται.

"Ως Οργανωμένοι Γονείς, έχουμε αναλώσει το άπαν των δυνάμεών μας για τη βελτίωση των Προτάσεων. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι πράξαμε και συνεχίζουμε να πράττουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό των παιδιών μας. Τυχόν αποτυχία των Προτάσεων, ως Γονείς δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα και ετοιμότητά μας να παρακολουθούμε την προετοιμασία για την εφαρμογή της Πρότασης και μέσα από τη συμμετοχή μας στην Ειδική Επιτροπή, να εργαστούμε με τους εταίρους μας για τη βελτίωση τους.

Μόνη έγνοια των Γονιών είναι τα παιδιά μας, το μέλλον τους και το μέλλον του δημόσιου σχολείου", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα