Μνημόνιο συνεργασίας για Ρώσους που ζουν ή επενδύουν Κύπρο

«Με σκοπό την έμπρακτη υποστήριξη των Ρώσων υπηκόων που διαμένουν στην Κύπρο και το εξωτερικό και την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στα μέλη της Ρωσικής παροικίας της Κύπρου, καθώς επίσης και την προώθηση της διμερούς ανθρωπιστικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Κύπρου, την 1η Δεκεμβρίου 2017 υπογράφτηκε Μνημόνιο

Συνεργασίας μεταξύ του Ρωσικού Κέντρου Πολιτισμού και Επιστήμης και της εταιρείας Ηλίας Νεοκλέους και Σία Δ.Ε.Π.Ε.

Στο πλαίσιο του εν λόγω Μνημονίου Συνεργασίας, τα μέρη συμφώνησαν να συνεργάζονται με σκοπό την από κοινού προώθηση των συμφερόντων των μελών της Ρωσικής παροικίας στην Κύπρο και των Ρώσων υπηκόων που επιθυμούν να ζήσουν ή να επενδύσουν στην Κύπρο και στους οποίους η εταιρεία Ηλίας Νεοκλέους και Σία Δ.Ε.Π.Ε. θα προσφέρει νομική υποστήριξη.

Η νομική βοήθεια θα παρέχεται από την εταιρεία Ηλίας Νεοκλέους και Σία Δ.Ε.Π.Ε. μέσω τηλεφωνικής γραμμής , καθώς και μέσω της οργάνωσης διαλέξεων, συζητήσεων, σεμιναρίων, καθώς και άλλων εκδηλώσεων γενικής και νομικής φύσεως, που θα οργανώνονται από κοινού και θα αφορούν θέματα που απασχολούν την Ρωσική παροικία στην Κύπρο αλλά και τους Ρωσόφωνους γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα