Μνημόνιο συνεργασίας Uclan Cyprus και Αστυνομίας βάσεων

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Αστυνομία των Κυρίαρχων Βάσεων (Sovereign Base Areas Police Service) την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Σκοπός του Mνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της Αστυνομίας των Κυρίαρχων Βάσεων στους τομείς της εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και της κοινοτικής και κοινωνικής δέσμευσης.

Ο γενικός στόχος της συνεργασίας είναι να διευκολύνει τη διάδοση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης

επαγγελματικής ανάπτυξης στα μέλη της Αστυνομίας των Κυρίαρχων Βάσεων, καθώς και τη συνεργασία στην οργάνωση κοινοτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων σε όλη την εμβέλεια της Κύπρου.

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ίδρυση κοινών προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης, τη συνδιοργάνωση προωθητικών ενεργειών, τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση με διάφορους τρόπους των Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, καθώς και την προσφορά ειδικών παροχών στους εργαζομένους των Αστυνομικών Υπηρεσιών των Κυρίαρχων Βάσεων.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπέγραψε η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Prof. Melinda Tan, ενώ από πλευράς της Αστυνομίας των Κυρίαρχων Βάσεων υπέγραψε ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Mr. Murray Duffin. Της υπογραφής προηγήθηκε μια μικρή δεξίωση υποδοχής, ενώ ακολούθησε ξενάγηση και γεύμα στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα