Μήτρου: « Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν τρείς αλλαγές»

O εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου σε δηλώσεις του στο sigmalive αναφέρθηκε για τις χθεσινες απώλειες βαθμών στον αγώνα μετον Εθνικό μετά απο πέντε αγωνιστικές. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ακόλουθα.

« Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε ότι δεν πήραμε τη νίκη. Η Ανόρθωση είχε την υπεροχή , εφτιαξε τις ευκαιρίες , χάθηκε το πέναλτι και δυστυχως δεν στείλαμε τη μπαλα στα δίκτυα . Κάποτε θα σταματούσε το σερί των νικών και

είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αυτή τη φορά μας εγκατέλειψε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Χάθηκε και η ευκαιρία για μειώσετε τη διαφορά, αφού θα υπάρξουν απώλειες στο σημερινό ντέρμπι Ομόνοια-Απόλλων:« Δεν το βλέπουμε έτσι .Υπάρχουν πάρα πολλα παιχνίδια και θα χαθούν βαθμοί . Ο πρώτιστος στόχος είναι να τερματίσουμε στην εξάδα αφού δεν είναι εξασφαλισμένη ακόμη 100% και θα παλέψουμε για να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκο εισιτήριο.Άφησε κάποια ερωτηματικά , το γεγονός οτι ο Αντρέ Πάους δεν έκανε κάποια αλλαγή στο χθεσινό αγώνα:«Νομίζω ότι έδωσε την απάντηση ο προπονητής μας . Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και δεν υπήρχε λόγος για να γίνει κάποια αλλαγή. Δεν υπήρχε κάποιος που υστέρησε. Σε μας δεν αφήνει κάποιο ερωτηματικό, απο τη στιγμή που η ομάδα πηγαίνει καλά. Άλλωστε δεν είναι υποχρεωτικο να γίνουν τρείς αλλαγές στο ποδόσφαιρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα