Μήτρογλου: Το κορυφαίο «κανόνι» του 2017 στην Ευρώπη!

Πυροβολεί ακατάπαυστα και θα ξεπεράσει ακόμα και το περσινό του εξαιρετικό ρεκόρ στην Μπενφίκα! Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει άλλα δύο τέρματα στη χθεσινή νίκη επί της Εστορίλ και να πιάνει τα 24 γκολ από το ξεκίνημα της σεζόν, μόλις ένα λιγότερο από την περσινή τρομερή του χρονιά με τους «Αετούς».

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να «σπάσει» το περσινό του προσωπικό ρεκόρ (25 γκολ) στο Ντα Λουζ, καθώς είναι... on fire! Τα γκολ

του, μάλιστα, είναι πολύτιμοι βαθμοί για την Μπενφίκα, καθώς στα τελευταία ματς είναι εκείνα που έχουν κρίνει τις νίκες των «Αετών» τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ευρώπη.

Από τα 24 τέρματα που έχει σημειώσει ως τώρα ο «Μητρογκόλ», τα 13 είναι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, τα 10 σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ και το ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ντόρτμουντ, που δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Μπενφίκα εν όψει της ρεβάνς στη Γερμανία για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το απίστευτο στατιστικό, που καταδεικνύει και την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Έλληνας φορ, είναι ότι από τα 24 συνολικά του τέρματα από το ξεκίνημα της σεζόν, τα 15 έχουν σημειωθεί μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2017!

Αυτό καθιστά τον Μήτρογλου ως το πιο... ζεστό «κανόνι» μέσα στο 2017 στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, καθώς κανείς άλλος αρχισκόρερ ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει περισσότερο μέσα σε Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Ο Μήτρογλου αφήνει πίσω του πολύ βαριά ονόματα όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Ντιέγο Κόστα, ο Χάρι Κέιν, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο Έντιν Τζέκο, ο Έντινσον Καβάνι και η λίστα δεν τελειώνει...

Αξίζει να σημειωθεί πως σε καλή θέση στη λίστα βρίσκεται και ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 9 φορές μέσα στο 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα