Μήνυμα ενότητας από σημερινή επέτειο βλέπει ο Ν.Τορναρίτης

Για το μήνυμα της ενότητας που πρέπει να έχουμε, με αφορμή την σημερινή επέτειο, μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

“Δεν πρέπει και δεν πρόκειται να παραδώσουμε σπιθαμή γης στην Τουρκία. Οφείλουμε να εμποδίσουμε την διχοτόμηση. Οφείλουμε να απελευθερώσουμε την Κύπρο, να ελευθερώσουμε όλες τις δυνάμεις των Κυπρίων”.

Αναφέρθηκε

δε σε απεργίες και διαμαρτυρίες των τελευταίων ημερών για να πει ότι “εμείς δεν είμαστε λιγότερο ευαίσθητοι από την αντιπολίτευση. Όμως την ίδια ώρα, επειδή ο ΠτΔ οφείλει να σεβαστεί τις θυσίες των πολιτών, δεν μπορεί να διαχειρίζεται αλόγιστα τα χρήματα των Κυπρίων φορολογουμένων”.

Γι` αυτό το λόγο, πρόσθεσε, θέλησε να στείλει μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν μπορούμε να μην συνεχίσουμε μια συνετή οικονομική πολιτική που να βγάλει την Κύπρο από τα μεγάλα αδιέξοδά και να περιορίσει την ανεργία, να κλείσει τα κοινωνικά παντοπωλεία, να φέρει στο τέλος της ημέρας την οικονομική ανάπτυξη και στην οικογενειακή οικονομία. Αυτό το μήνυμα είπε, το στέλλουν ειδικά στο ΑΚΕΛ και “διερωτούμαι πραγματικά, οι Κύπριοι πολίτες θα ήθελαν να επιστρέψουν πίσω στις μέρες του Δημήτρη Χριστόφια ή να προχωρήσουμε μπροστά με τα καλά και τα κακά μας;”.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα