Μίλησε με τον ΠΑΟΚ ο Οκκάς... για τον Γιάννη Κάργα

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sportime.gr» κάνει αναφορά στην υπόθεση του Γιάννη Κάργα και το ενδιαφέρον από πλευράς Ανόρθωσης, τονίζοντας πως ο Γιάννης Οκκάς επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος. 

Αναλυτικά:

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ

Ουσιαστικά «τελείωσε» μετά την κόκκινη στο παιχνίδι των play off με την ΑΕΚ στην OPAP

Arena. Ο Γιάννης Κάργας αποτελεί «ξένο σώμα», αλλά μετά τον τελικό του Κυπέλλου, η στάση των ανθρώπων του δικεφάλου του βορρά προς τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό διαφοροποιήθηκε.

Από το «λύνουμε συμβόλαιο» και στο καλό, πλέον στον δικέφαλο αν και δεν τον υπολογίζουν, αξιώνουν και 100 χιλιάρικα για να τον αποδεσμεύσουν!

Ο Κάργας που δεν θέλει να πάει στον Πανσερραϊκό αν και δέχθηκε πιέσεις, όπως αποκάλυψε το Sportime έχει πρόταση από την Ανόρθωση, με τον Οκκά να επικοινωνεί ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ για να τον αφήσουν ελεύθερο, πλέον εξετάζει τις προτάσεις που έχουν προκύψει.

Η Ρωσία και η Σαμάρα είναι μια επιλογή και εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς οτι το συμβόλαιο που του προσφέρουν είναι κοντά στα τέσσερα κατοστάρικα! Από Ελλάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρώτη του επιλογή, με το οικονομικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ειδικά να επιστρέψει στη λίμνη το φιλαράκι του, ο Λοντίγκιν!

Keywords
Τυχαία Θέματα