Μίλαν: Στο -4 από την Ρόμα (βιντεο)

Την τρίτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πήρε η Μίλαν, επικρατώντας με 2-1 της Τζένοα στο "Σαν Σίρο", έτσι διατηρήθηκε στο -4 από τη Ρόμα και θα εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο Φιορεντίνα - Ίντερ (21:45).

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κάρλος Μπάκα άνοιξε το σκορ με το 13ο του γκολ στην φετινή Serie A (έπιασε τον Ντιμπάλα στην 2η θέση των σκόρερς), με το τέρμα να ανήκει στον Κεϊκούκε Χόντα.

Ο Ιάπωνας "κυνήγησε"

μια χαμένη μπάλα, την πρόλαβε πάνω στην γραμμή και με το αριστερό έκανε την σέντρα που έφτασε στον Μπάκα, για να "εκτελέσει" ο Κολομβιανός τον Ματία Περίν.

Ο Χόντα στο 63' έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ, ενώ ο Αλέσιο Τσέρτσι σκόραρε στις καθυστερήσεις κόντρα στην πρώην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο, Αλέξ, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Μοντολίβο (83' Πόλι), Μπερτολάτσι, Χόντα, Μποναβεντούρα, Νιανγκ (77' Μενέζ), Μπάκα (88' Μπαλοτέλι).

ΤΖΕΝΟΑ (5-4-1): Περίν, Φιαμότσι, Ίτσο (65' Λάζοβιτς), Μπουρντίσο, Ντε Μαϊό, Γκαμπριέλ Σίλβα, Ριγκόνι, Τζεμαϊλί (77' Ντσαμ), Σούσο (46' Τσέρτσι), Λασάλτ, Μάταβς.

FT - VIDEO(Serie A): A.C. Milan 2-1 Genoa CFCAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, February 14, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα