Μια τεράστια ελληνική ταβέρνα έχει στηθεί μέσα στην O2 Arena του Λονδίνου

Χιλιάδες είναι οι Άγγλοι τουρίστες, που θα βρεθούν το φετινό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά και θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Για όσους, όμως, δεν καταφέρουν να μπουν στο αεροπλάνο και να προσγειωθούν στη χώρα μας, υπάρχει μια άκρως ελληνική εμπειρία, την οποία μπορούν να δοκιμάσουν στο Λονδίνο.

Ο λόγος για το Mamma Mia! The Party, το οποίο έχει δημιουργηθεί για τους φανς της δημοφιλούς ταινίας (και όχι μόνο) που γυρίστηκε στη Σκόπελο. Μέσα στην

διάσημη O2 Arena του Λονδίνου, λοιπόν, υπάρχει μια τεράστια «ελληνική ταβέρνα», ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία και το οποίο θυμίζει το μαγαζί του «Νίκου» στη Σκόπελο, το οποίο επισκεπτόταν η Μέριλ Στριπ.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Mamma Mia! The Party (London) (@mammamiapartyuk)

Εκεί οι θαμώνες μπορούν να δοκιμάσουν ελληνικά πιάτα όπως, σαλάτα με ντομάτες, αγγούρια και φέτα, αρνάκι στο φούρνο και λεμονόπιτα. Για τη διασκέδασή τους φροντίζει ένα συγκρότημα που παίζει ζωντανά όλα τα τραγούδια των ABBA που ακούγονται στο Mamma Mia.

@uktravel #london #thingstodo #experience #londontiktok #funthings ♬ original sound - lily

Η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε το 2016 στη Στοκχόλμη από τον Μπιορν Ουλβέους, μέλος των ABBA, ο οποίος είδε την επιτυχία του και αποφάσισε να το φέρει το 2019 στο Λονδίνο. Αν και έμεινε στην αδράνεια για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω του κορονοϊού, φέτος όχι μόνο έχει επιστρέψει, αλλά φαίνεται πως οι χρήστες των social media το έχουν μετατρέψει σε viral, γράφοντας αποθεωτικά σχόλια.

Το μόνο αρνητικό σε όλο αυτό βέβαια είναι η υψηλή τιμή του εισιτηρίου, το οποίο φτάνει τα 230 ευρώ για τις πρώτες σειρές τραπεζιών, τα 200 ευρώ για τα μεσαία τραπέζια και τα 170 ευρώ για τα πίσω. Παρόλα αυτά, η ταβέρνα του Νίκου είναι σχεδόν πάντα γεμάτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα