Μια κουρασμένη Φιορεντίνα

Η κούραση από το ματς της Πέμπτης (26/11) απέναντι στη Βασιλεία βγήκε στη Φιορεντίνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σασουόλο κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή, έστω και με ματς παραπάνω.Οι «βιόλα» προέρχονταν από την ισοπαλία κόντρα στην Έμπολι (2-2), καθώς κι από εκείνη μεσοβδόμαδα απέναντι στη Βασιλεία (2-2), στην οποία μάλιστα αγωνίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με παίκτη λιγότερο. Η κούραση τελικώς, βγήκε στην ομάδα του Πάουλο Σόουζα.

Η αναμέτρηση άρχισε με την ομάδα της Φλωρεντίας να παίρνει κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 5' ο Βαλέρο βρέθηκε

μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ «έγραψε» το 1-0. Από εκεί και πέρα και μέχρι το 42', η κάθε ομάδα είχε τις... εκλάμψεις της.

Η απουσία του κορυφαίου της Σασουόλο, Μπεράρντι (τιμωρημένος), δεν έδειχνε να την επηρεάζει καθώς δημιουργούσε κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Στο 37', ο Φλοκάρι προειδοποίησε με ένα ωραίο σουτ και λίγο αργότερα, βρήκε δίχτυα!

Ο Βρσάλικο έβγαλε τρομερή σέντρα από τα δεξιά, ο Ιταλός άσος ήταν στη σωστή θέση και με ωραία κεφαλιά έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο (1-1).

Το δεύτερο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα έδινε, κατά πάσα πιθανότατα, τη νίκη. Στο 63' ο Πασκουάλ εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ για να έρθει ο Κονσίλι και να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φλοκάρι απάντησε στην ευκαιρία της Φιορεντίνα όμως η άμυνά της αντέδρασε σωστά κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Η κούραση βγήκε στους «βιόλα», τελικώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 κι έχασαν έτσι την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην κορυφή, την ώρα που Νάπολι κι Ίντερ δίνουν τη δική τους «μάχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα