Μη χάσετε την Κυριακή, 8/10/17,στο πακέτο της «Σημερινής»

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, ενόψει της επίσημης έναρξης κυνηγίου λαγού και πέρδικας λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν σε βιβλίο 336 σελίδων την έκδοση «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ». Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ για όλους τους κυνηγούς που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το αγαπημένο τους χόμπι. Το βιβλίο αυτό βοηθάει τον κυνηγό σε

όλα τα στάδια του κυνηγιού. Στην έκδοση αυτή παρουσιάζονται τακτικές ατομικού και ομαδικού κυνηγιού, πληροφορίες για τα όπλα και τα εξαρτήματα τους καθώς και στη εκπαίδευση του κατάλληλου σκύλου.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες για τα διάφορα είδη θηραμάτων, παρουσιάζει τον τρόπο ζωής, πως θα τα κυνηγήσετε και τις ασθένειες τους. Η έκδοση αυτή αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για όλους τους κυνηγούς που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας τους.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής θα διαθέσει την έκδοση αυτή στις 8 Οκτωβρίου 2017 στην άκρως προνομιακή τιμή 5 ευρώ επιπλέον.

Στο πακέτο θα βρίσκεται διαθέσιμο όπως πάντα το περιοδικό ΟΚ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την Κυριακή 08/10/2017 θα επανακυκλοφορήσει επίσης σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων η έκδοση ΝΙΧΑΤ ΕΡΙΜ για όσους αναγνώστες της «Σ» την έχουν χάσει και επιθυμούν να την προμηθευτούν. Η έκδοση με τις εκθέσεις ΝΙΧΑΤ ΕΡΙΜ θα βρίσκεται διαθέσιμη αποκλειστικά στο πακέτο με την έκδοση ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ…ΠΟΚΚΑ. Ο αγνός έτοιμος καφές!

Keywords
Τυχαία Θέματα