Μη χάσετε τη νέα μεγάλη προσφορά της εφημερίδας Σημερινής!

Η κυριακάτικη Σημερινή την Κυριακή 8 Μαΐου, κυκλοφορεί αποκλειστικά για τους αναγνώστες της, σε απίστευτα προνομιακή τιμή, το βιβλίο ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ. Πρόκειται για μια σκληρόδετη έκδοση πολυτελείας, έγχρωμη και εικονογραφημένη, ιδανική για παιδιά!

Οι Μύθοι του Αισώπου, οι υπέροχες αυτές διαχρονικές ιστορίες, με τη συντομία και την απλότητά τους, αιώνες τώρα έχουν την αναλλοίωτη

ικανότητα να συγκινούν και να ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους και να διδάσκουν, την αλήθεια για την ανθρώπινη ψυχή, πάντα με χαμόγελο. Προβάλλουν επίσης, την αγάπη, την τιμιότητα, τη δικαιοσύνη, την αλληλοβοήθεια, την ευγνωμοσύνη, την καλοσύνη και άλλες αρετές.
Με τις έξυπνες προσωποποιήσεις των ζώων, που γίνονται μέσα από αυτούς, δίνονται παραστατικότατα πολλές εικόνες ανθρώπινων χαρακτήρων.

Κάτω από τον καθένα μύθο σημειώνεται ένα δίδαγμα, το οποίο βοηθάει θετικά στην καλλιέργεια και τη διάπλαση του χαρακτήρα του παιδιού.
Ο Αίσωπος υπήρξε ο μεγαλύτερος μυθοποιός (παραμυθάς) όλου του αρχαίου κόσμου. Σε αυτόν αποδίδονται οι περισσότεροι από τους διδακτικούς μύθους των αρχαίων ελληνικών χρόνων και ιδίως οι μύθοι των ζώων. Έζησε στα μέσα, περίπου, του 6ου π.Χ. αιώνα στην αρχαία Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα