Μετά το "clasico" το καθοριστικό ραντεβού για Μέσι

Το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι που λήγει το 2018 είναι αυτό που «καίει» την Μπαρτσελόνα τη δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο οι συζητήσεις αναμένονται άμεσα και θα είναι καθοριστικές.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν καταστήσει σαφές προς την πλευρά του Μέσι το πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο η παραμονή του Αργεντινού άσου στο Καμπ Νου στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε.

Σύμφωνα με τη Sport

της Βαρκελώνης πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές συναντήσεις για το θέμα της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, οι οποίες θα δείξουν πολλά για το που βαδίζουν οι δύο πλευρές.

Ο πατέρας του Μέσι αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Δεκεμβρίου και να συναντηθεί στις μέρες που θα ακολουθήσουν με τον Μπαρτομέου και να προχωρήσουν τις συζητήσεις.

Η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του Μέσι στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να είναι αισιόδοξη πως τελικά οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια στο προσεχές μέλλον, «δένοντας» τον Μέσι για μια ζωή στον σύλλογο.

Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» πιστεύουν πως οι πρόσφατες ανανεώσεις των Μπουσκέτς και Νεϊμάρ, και οι επικείμενες των Σουάρες, Τερ Στέγκεν και Ράκιτιτς είναι ικανές για να πείσουν την πλευρά του Μέσι ότι ο σύλλογος συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα