Μετά την αναβάθμιση των γηπέδων, εγγραφές στην Ελαιών

Ιδιαίτερη θα είναι η επερχόμενη τενιστική σεζόν 2016-2017 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ελαιών, αφού ενόψει της έναρξης των προπονήσεων την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγκαταστάσεις του κλαμπ στην Έγκωμη έχουν περάσει από ολοκληρωτικό λίφτινγκ και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, όπως τον φωτισμό και την ασφάλεια.

Με τις νέες συνθήκες να ευνοούν ακόμη καλύτερο τένις, ο Ο.Α. Ελαιών ήδη ξεκίνησε να δέχεται εγγραφές για τη νέα χρονιά. Οι προπονήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και η δράση

απευθύνεται σε παιδιά 3-4 ετών και άνω. Ο Όμιλος διαθέτει πλέον σύγχρονα και ανανεωμένα χωμάτινα, με συνθετικό γρασίδι και με σκληρά γήπεδα, αλλά και δύο μίνι γήπεδα. Πέραν από τις εγκαταστάσεις, η Ελαιών εργοδοτεί και γυμναστή ενώ κορυφαίοι Κύπριοι προπονητές του τένις απασχολούνται από τον Όμιλο.

Ανάλογα με τις ηλικίες, διαφοροποιείται και το πρόγραμμα προπονήσεων. Για τους μικρούς τενίστες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδι, με έμφαση στις ασκήσεις συντονισμού και κυριότερο στόχο τη διασκέδαση. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, τόσο πιο εξειδικευμένο στο τένις γίνονται οι προπονήσεις.

Πέραν από τις προπονήσεις, τα παιδιά και οι οικογένειες τους που θα αποτελούν μέλος της οικογένειας της Ελαιών, θα έχουν πρόσβαση σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Χριστουγεννιάτικο πάρτι, το Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό εσωτερικό πρωτάθλημα και την τελική γιορτή κάθε Ιούνιο.

Οι εγγραφές γίνονται στα τηλέφωνα 22-679923 και 99-639699, μέσω της σελίδας στο Facebook (Eleon Tennis Club) αλλά και επί τόπου στην Έγκωμη. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με τη συχνότητα των προπονήσεων, ενώ προσφέρονται και οικογενειακά πακέτα με εκπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα