Μέσι: Επόμενος στόχος τα 500 γκολ!

Εχοντας τοποθετήσει ήδη την πέμπτη «Χρυσή Μπάλα» με ασφάλεια στην τροπαιοθήκη του, ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να βαρεθεί από την έλλειψη προσωπικών στόχων. Ο Αργεντινός σκοπεύει να φτάσει τα 500 γκολ με την εθνική ομάδα και τον σύλλογό του. Ηδη έχει 479 γκολ σε 609 επίσημα ματς, 430 για την Μπαρτσελόνα και 49 για την Αργεντινή και θα προσπαθήσει όταν οι Καταλανοί υποδεχθούν την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαβδέρδε το βράδι της Κυριακής

για την La Liga, να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο του. Ο 28-χρονος από το Ροζάριο, που πήρε την «Χρυσή Μπάλα» της FIFA τη Δευτέρα στη Ζυρίχη, βρίσκεται κοντά στην καλύτερή κατάστασή του, μετά από δίμηνη απουσία, εξαιτίας τραυματισμού. Προς επιβεβαίωση το χατ-τρικ στην συντριβή (4-0) της Γρανάδα το περασμένο Σάββατο στο Camp Nou. Εχει εννέα γκολ σε 13 παιχνίδια στη La Liga την τρέχουσα σεζόν, έξι πίσω από κορυφαίους σκόρερ, τους συμπαίκτες της Μπαρτσελόνα, Νειμάρ και Σουάρες, που έχουν 15 γκολ σε 16 και 17 συμμετοχές αντίστοιχα.

«Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι θεμελιώδους σημασίας για εμάς,» είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα , Λουίς Ενρίκε, μετά τον εκτός αγώνα του Copa del Rey με την Εσπανιόλ (0-2), όπου ο Μέσι πρόσφερε το πρώτο γκολ στον σκόρ Μουνίρ. Σε ένα ματς, που η Μπαρτσελόνα κατάφερε να εξασφαλίσει θέση ανάμεσα στους «οκτώ» της διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα (42) , που έχει παίξει έναν αγώνα λιγότερο από τους κύριους ανταγωνιστές τους, είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης (44), που παίζει με την Λας Πάλμας (16η) νωρίτερα την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα