Μενεγάκη: Επιβεβαίωσε το γάμο της -Δείτε με ποιον τρόπο

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν οι φήμες, αλλά και οι ενδείξεις ότι η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάκη Παντζόπουλο. Η ίδια βέβαια, μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει παραδεχτεί δημόσια, αλλά ούτε και αρνηθεί την είδηση.

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στα social media που επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τον γάμο της

με τον γνωστό επιχειρηματία. Στην εικόνα φαίνεται ότι η λαμπερή Ελληνίδα σταρ διοργάνωσε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι του στενού συνεργάτη της Βασίλη Καλλίδη ένα πάρτι για να γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ο διάσημος μάγειρας είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο τραπέζι για όλους τους καλεσμένους αλλά και μία άκρως εντυπωσιακή τούρτα με φρούτα που έφερε πάνω της ένα μικρό κηροπήγιο με ένα μόνο κεράκι. «Βασίλη μου σ' ευχαριστούμε για το αξεπέραστο σε γεύση και διακόσμηση τραπέζι που μας ετοίμασες! Υπέροχη βραδιά, στην πρώτη μας επέτειο» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ως λεζάντα.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκε ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος, με την Αντωνία Καλλιμούκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του, Ναταλί Κακκαβά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα