Με θετικούς ρυθμούς κυλά η προετοιμασία

Σε θετικό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 του μήνα. Το τελευταία διάστημα ο Χριστάκης Χριστοφόρου προσπάθησε να «παντρέψει» παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια στην πρεμιέρα του νέου μαραθωνίου.

Παρά τις ψηλές θερμοκρασίες, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δουλεύουν σκληρά προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων τους υποχρεώσεων.

Στο

μετεγγραφικό πεδίο, η διοίκηση Σοφοκλέους έκανε ορισμένες ποιοτικές κινήσεις π.χ Ντεγκρά, οι οποίες έδωσαν ώθηση στον κόσμο και αυξήθηκε η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Τελευταίες πινελιές μέχρι στιγμής στο ρόστερ είναι αυτές των νεαρών Άγγελου Ζιούλη και Βασίλη Καραγκούνη, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στους γαλαζοκίτρινους.

Τέλος, τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν μεγάλη σημασία για την τεχνική ηγεσία αφού σκοπός είναι να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση κυρίως των νεοφερμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα