«Με τα Μάτια της Ψυχής»: Σε δημοπρασία έργο του μικρού Λάμπρου

Σε δημοπρασία τέθηκε έργο τέχνης εις μνήμη του Μικρού μεγάλου μαχητή ζωής, Λάμπρου Καλλένου.

Συγκεκριμένα, η δημοπρασία έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 30.09.2023, με αφορμή το μήνα Σεπτέμβριο που έχει οριστεί ως Μήνας Λευχαιμίας.

Το έργο τέχνης, που τέθηκε σε δημοπρασία είναι δημιουργία του Λάμπρου Καλλένου, και φέρει την ονομασία «Με τα Μάτια της Ψυχής»...μια όμορφη ζωγραφιά γεμάτη χρώμα και συναισθήματα.

Δείτε την ανάρτηση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος:

dir="ltr" lang="el">Δημοπρασία Έργου Τέχνης εις μνήμη του Μικρού μεγάλου μαχητή ζωής, Λάμπρου Καλλένου "Με τα Μάτια της Ψυχής"...μια όμορφη ζωγραφιά γεμάτη χρώμα και συναισθήματα.
Κάνε και εσύ την προσφορά σου στο https://t.co/THB6VsH57k και στήριξε το Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του
@Karaiskakio pic.twitter.com/w1hdkbyBP1

— Karaiskakio (@Karaiskakio) August 16, 2023

Άξιο αναφοράς είναι ότι δύο άλλα έργα του Λάμπρου έχουν ήδη πουληθεί σε άλλες δύο δημοπρασίες. Τα δημιούργησε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και πουλήθηκαν μέσω δημοπρασίας σε δύο μεγάλους οργανισμούς. Είναι εκτυπωμένα σε καμβά και κορνιζαρισμένα σε τελάρο.

Σύμφωνα με το, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, «με τον τρόπο αυτό θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και να εκπληρώσουμε την επιθυμία των γονιών του, να συνεχίσουν να προσφέρουν στο Ίδρυμα, όπως έκανε και ο αγαπημένος τους Λάμπρος».

Η αγάπη και η προσφορά του μικρού Λάμπρου Καλλένου συνεχίζεται...

Διαβάστε επίσης: Ο μικρός Λάμπρος συνεχίζει να προσφέρει μέσα από τα έργα του (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live