Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιείται το Young Lions 2024 Cyprus

Διεξάγεται αύριο ο διαγωνισμός των Young Lions Cyprus 2024, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους έως 30 ετών από τον χώρο της διαφήμισης να συμμετέχουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς, που διοργανώνεται κάθε Ιούνιο στις Κάννες.

Με αριθμό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο συμμετοχών, η αίθουσα της ΑΗΚ στη Λευκωσία, θα γεμίσει με δημιουργικά ζευγάρια νέων επαγγελματιών που θα

διαγωνιστούν στις ενότητες Design, Digital, Film και PR.

Τους νικητές σε κάθε κατηγορία θα αναδείξει κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 22 καταξιωμένα στελέχη από τον χώρο της επικοινωνίας, πανεπιστήμια και τους χορηγούς της διοργάνωσης, όπως και εκπρόσωποι των ΜΚΟ, που έδωσαν στους συμμετέχοντες το brief. Η Επιτροπή θα επιλέξει τις πιο δημιουργικές ομάδες, που θα ταξιδέψουν στις Κάννες για να διαγωνιστούν με τα καλύτερα νέα ταλέντα και εκείνους που θα ηγούνται της διαφήμισης του αύριο.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που θα αναδείξουν τους φετινούς νικητές των Young Lions Cyprus, είναι:

Στέφανος Παντελίδης, Bank of Cyprus, Marketing ManagerΘεώνη Πηλαβάκη, PPD Global, Senior Brand ManagerΓιώργος Πίσσης, The Mall of Cyprus, The Mall of Engomi, Marketing ManagerΓρηγόρης Γρηγορίου, Cyta, Communications OfficerΜύρια Ιωάννου, European University, Associate Professor, Marketing, Chairperson, Department of Management and Marketing, Coordinator, BBA in Marketing &Digital CommunicationsΓιάννης Πέτεβης, UCLAN Associate Lecturer, BA Advertising &Marketing, School of Business &ManagementΆννα Αντωνίου, SPP Media, Chief Marketing OfficerΜαίρη Παπαγιάννη, PIO, Λειτουργός Τύπου και ΠληροφοριώνΕρωτόκριτος Φάχμι, PIO, Λειτουργός Τύπου και ΠληροφοριώνΈλενα Μαρκιτανή, BirdLife Cyprus, Υπεύθυνη ΕπικοινωνίαςΜαρίνα Γεωργίου, ΔΕΠΥ Κύπρου, ΠρόεδροςΓεωργία Τριγγή, ΔΕΠΥ Κύπρου, Γραφίστρια και Υπεύθυνη ΕπικοινωνίαςΝατάσα Περδίου, Action Global Communications, Country ManagerΧριστιάνα Χρυσοστόμου, DELEMA McCANN Cyprus, Client Service DirectorΣωκράτης Σωκράτους, Gnomi, Creative DirectorΕλένη Παού, Innovation Leo Burnett, Account ManagerΝαταλί Γιαξή, ORB, Concept CopywriterΛούκας Γρηγοράς, Partners Connected Communications, Chief Creative / Managing DirectorΣώτια Δαβάκη, Red Wolf |PR &Advertising Agency, Key Account ManagerΝικολέττα Βλασίου, TBWA Entelia, General ManagerΑρετή Αναστασιάδου, The Worx, Managing DirectorΤάνια Κάπου, United Brains, Client Service Director

Στις κατηγορίες Film και PR, οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε brief για τη MKO Birdlife Cyprus. Από το 2003, ο οργανισμός εργάζεται για την προστασία των άγριων πτηνών, του περιβάλλοντός τους και της ευρύτερης βιοποικιλότητας στην Κύπρο. Στις κατηγορίες Digital και Design, το brief αφορά στη ΔΕΠΥ Κύπρου, οργανισμό με εικοσαετή δράση που παρέχει υποστήριξη σε άτομα (παιδιά και ενήλικες) με ΔΕΠ/Υ και στις οικογένειές τους.

Το Cannes Young Lions Competition, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions και δίνει σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να αναδειχθεί, προβάλλοντας τη δουλειά και το ταλέντο του διεθνώς, προσφέροντάς του ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία.

Διοργανωτής των Young Lions Cyprus, είναι o Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ). Συνδιοργανωτής το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Μάθε περισσότερα στο https://younglions.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/younglionscy

Ιnstagram: @younglionscy

Keywords
Τυχαία Θέματα