Με πάθος και Γκριγκαλασβίλι(VIDEO)

Σπουδαίο διπλό στο Τσίρειο επι της ΑΕΛ πανηγύρισε ο Οθέλλος Αθηένου. Επικράτησε με 1-0 με το τέρμα του Γκριγκαλασβίλι στο 65. Οι «πράσινοι» από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν το πάθος και την αποφασιστικότητα τους για τη νίκη , απέναντι σε μια ΑΕΛ που έπαιξε με αρκετές αλλαγές ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας με

ρυθμό και αρκετές φάσεις , κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Ο Οθέλλος παρά τη σπουδαία του νίκη παρέμεινε στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς , μετά τις νίκες που πέτυχαν Δόξα και Αγία Νάπα

Μπήκε αποφασιστικάΟ Οθέλλος μπήκε δυνατά στον αγώνα και πίεσε την ΑΕΛ. Η πρώτη φάση για την ομάδα της Αθηένου έγινε στο 8 όταν ο Ευθυμίου έφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΛ, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 13΄ μετά από ατομική ενέργεια του Πουτζιουρή έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Ρομέρο απέκρουσε . Ο Οθέλλος συνέχισε να πιέζει και στο 30 έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά από κλέψιμο του Ουλίσε, έδωσε στον Τιάγκο που έκανε το σουτ όμως ο Ρομέρο απέκρουσε . Η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 41 όταν μετά από διαγώνιο σουτ του Σταύρου, απέκρουσε ο Ρόιν. Ο Οθέλλος όμως απάντησε άμεσα στην ευκαιρία της ΑΕΛ στο 43 όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο απέκρουσε ο Ρομέρο .Με την έναρξη της επανάληψης ο Οθέλλος έδωσε συνέχεια στις χαμένες ευκαιρίες όταν μετά από διαγώνιο σουτ του Βέρα , ο Ρομέρο απέκρουσε. Στο 52 η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έγινε η κεφαλιά από τον Σιέλη, απέκρουσε με γροθιές ο Ρόιν. Από πλευράς ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Από την επαναληπτική προβολή δεν ξεκαθαρίζει αν ήταν τέρμα ή όχι. Στο 59 απείλησε ξανά όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταύρου, έγινε η προβολή από τον Κυριάκου, με την μπάλα να περνά έξω. Ο Οθέλλος όμως βγήκε ξανά στην αντεπίθεση και στο 60΄ ο Γκριγκαλασβίλι, έκανε το σουτ όμως απέκρουσε ο Ρομέρο.Η πίεση έφερε το γκολΟι προσπάθειες και η πίεση του Οθέλλου «έφεραν καρπούς» στο 65 όταν μετά από ατομική ενέργεια του Γκριγκαλασβίλι και αφού άδειασε την άμυνα της ΑΕΛ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 70 μετά από σουτ του Σάσι από καλή θέση, απέκρουσε ο Ρομέρο. Στο 84΄ μετά από κεφαλιά του Χατζηγιαννακού, η μπάλα πέρασε έξω.ΑΕΛ: Ρομέρο, Σιέλης, Σακέτι, Λο Σαμπού (46΄ Καλό), Λίλλης, Σταύρου, Νικολάου, Ναντό, Α. Κυριάκου, Παναγιώτου (68΄ Α. Βασιλείου), Παντελή (82΄ Σ. Βασιλείου).ΟΘΕΛΛΟΣ : Ρόιν, Γκριν, Ευθυμίου, Κ. Kυριάκου (76΄ Ε. Κυριάκου), Χατζηγιαννακού, Μενέντες, Γκριγκαλασβίλι (90΄ Σπρόκελ), Πουτζιουρής, Τιάγκο, Ουλίσε, Βέρα (68΄ Σάσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα