Με δάκρυα στα μάτια, έγραψαν τα τελευταία λόγια στη Ζέτα-«Δύσκολο το αντίο»

Ο πολιτικός κόσμος και ολόκληρη η κοινωνία αποχαιρετούν, υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων, την Ζέτα Αιμιλιανίδου, την Υπουργό της ανθρωπιάς, της έγνοιας και της αποτελεσματικότητας. 

Δίπλα στο βιβλίο, μια φωτογραφία της Ζέτας Αιμιλιανίδου και ένα καντήλι και μερικά λουλούδια.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβουλίου και στενοί συνεργάτες της Ζέτας Αιμιλιανίδου έγραψαν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους, στο βιβλίο συλληπτηρίων. Έγραψαν όσα δεν πρόλαβαν να πουν.

«Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου δεν περιορίζεται στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά εκτείνεται ως απώλεια

για την χώρα, την κοινωνία, τους πολίτες. Το όραμα του Προέδρου για ένα ισχυρό κράτος πρόνοιας δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την προσωπική σφραγίδα της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Πέραν όλων, όμως, κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η ενσυναίσθηση, η σεμνότητα και η ανθρωπιά. Αιωνία θα κρατήσουμε την μνήμη σου αγαπημένη μας Ζέτα», έγραψε ο Πρόεδρος. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αποχώρησαν συντετριμμένοι από το Υπουργείο Εργασίας. 

Η Πρόεδρος της Βουλής εισέρχεται στο Υπουργείο Εργασίας με δάκρυα στα μάτια. 

«Μας καθόρισες. Με το έργο, τη δράση, την προσωπικότητά σου έβαλες τον πήχη πολύ ψηλά και άφησες στους ώμους μας βαριά παρακαταθήκη. Όταν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα… Πρότυπο αξιοπρέπειας, ανιδιοτέλειας, επαγγελματισμού, ικανότητας, δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για σένα.  Την Ζέτα μας», έγραψε. 

Το βιβλίο υπέγραψαν βαθιά συγκινημένοι, κρατικοί αξιωματούχοι, Πρόεδροι Κομμάτων, υποψήφιοι Πρόεδροι, οργανωμένα σύνολα, πρέσβεις και δεκάδες πολίτες.

Το γραφείο της είναι πλέον άδειο και στην θέση της τοποθετήθηκε μια φωτογραφία της και λουλούδια.

Το βιβλίο θα ανοιχθεί και αύριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανδίου θα τελεστεί αύριο, με τιμές εν ενεργεία Υπουργού, δημοσία δαπάνη, από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, στις 11 το πρωί.

Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ

Αντί στεφάνων θα γίνονται δεχτές εισφορές, οι οποίες κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας θα διατεθούν μέσω του Υπουργείου Εργασίας σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Διαβάστε επίσης 

Συγκινητικά λόγια ΠτΔ για Ζέτα - «Αιωνία θα κρατήσουμε τη μνήμη σου αγαπημένη»

Η επιθυμία της οικογένειας της Ζέτας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζέτα#45Δύσκολο,zeta#45dyskolo