Με αναπληρωματικούς η Ιταλία

Η Ιταλία είναι η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει την κορυφή του ομίλου της μετά την 2η αγωνιστική, έτσι με την Ιρλανδία ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αλλάξει σχεδόν όλη την 11άδα.

Δύο είναι οι ομάδες που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και άγχος στην 3η αγωνιστική του Euro 2016 και αυτές είναι οι Ιταλία και Ουκρανία. Η πρώτη επειδή έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και η δεύτερη επειδή έχει αποκλειστεί.

Ο Αντόνιο Κόντε λοιπόν έχει ιδανική ευκαιρία στο ματς με την Ιρλανδία (22/6)

να ξεκουράσει τους βασικούς του και να δώσει φανέλα βασικού σε αυτούς που δεν έπαιρναν εύκολα.

Ο Σαλβατόρε Σίριγκου αναμένεται να είναι στο τέρμα αντί του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ενώ από την 3άδα της άμυνας μόνο ο Αντρέα Μπαρτζάλι αναμένεται να παίξει, καθώς δεν έχει κίτρινη κάρτα, σε αντίθεση με τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι. Μαζί με τον Μπαρτζάλι αναμένεται να παίξουν οι Άντζελο Ογκμπόνα και Ματέο Νταρμιάν.

Ο Αντόνιο Καντρέβα είναι τραυματίας, έτσι δεξιά θα παίξει ο Ματία Ντε Σίλιο και αριστερά ο Στεφάν Ελ Σααραουί. Ο Αλεσάντρο Φλορέτσι από το άκρο (αριστερό) θα παίξει στο κέντρο μαζί με Τιάγκο Μότα και Στέφανο Στουράρο, για να ξεκουραστούν οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Εμανουέλε Τζακερίνι και Μάρκο Παρόλο.

Στην επίθεση έπαιξαν βασικοί στα δύο πρώτα ματς οι Έντερ και Γκρατσιάνο Πελέ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ (και ένα ο Τζακερίνι), αλλά με την Κροατία αναμένεται να παίξουν οι Τσίρο Ιμόμπιλε και Σιμόνε Τζάτζα.

Φαίνεται λοιπόν πως δεν θα παίξουν βασικοί ούτε με την Ιρλανδία οι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Λορέντζο Ινσίνιε, αλλά λογικά θα πάρουν συμμετοχή ως αλλαγή.

Το σύστημα θα είναι 3-5-2, αλλά με τον Ντε Σίλιο να είναι δεξί μπακ-χάφ και τον Νταρμιάν αριστερό στόπερ θα μπορεί εύκολα να γίνει 4-4-2. Να γυρίζει μπακ ο Ντε Σίλιο και γίνεται αριστερό μπακ ο Νταρμιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα