Μαζί στην κορυφή Μέσι και Ινιέστα

Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα είναι πλέον οι παίκτες που έχουν τα περισσότερα τρόπαια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφήνοντας στη 2η θέση τον Τσάβι.

Ο φετινός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων βρήκε τη Μπαρτσελόνα θριαμβεύτρια με το 3-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ στη Γιοκοχάμα και οι Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα έχουν έναν λόγο παραπάνω από όλους τους άλλους για να πανηγυρίζουν.

Και αυτό γιατί μετρούν πλέον 26 τίτλους στην καριέρα τους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αριθμό που δεν έχει κανένας άλλος στην

ιστορία του καταλανικού συλλόγου, με τον Τσάβι να βρίσκεται στη 2η θέση με 25 κερδισμένους τίτλους με τη "Μπάρτσα" και να ακολουθούν με 21 τίτλους οι Πουγιόλ, Βαλντές, Πικέ, Μπουσκέτς, Πέδρο και Ντάνι Άλβες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως με το γκολ του απέναντι στη Ρίβερ ο 28χρονος άσος είναι πλέον ο Αργεντίνος με τους περισσότερους επίσημους τίτλους στην ποδοσφαιρική ιστορία (26 με τη Μπαρτσελόνα και 1 με την Εθνική Αργεντινής) ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει σε τρεις τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι παίκτες με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα:

CLUB RECORD: Messi and Iniesta win their 26th official trophy with Barcelona surpassing Xavi (25) #fcblive pic.twitter.com/qzzc4FcsSS

— Sextuple (@BarcaStat) December 20, 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα