Μαζί με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο πατροκοσμάς

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, με αφορμή τους εορτασμούς της μνήμης του Κοσμά του Αιτωλού και την επέτειο των εορτασμών της μνήμης του στις 24 Αυγούστου η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, παίρνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν σε βιβλίο την έκδοση «Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ». Το έργο είναι μια έκδοση σχεδιασμένη ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ που κυκλοφορεί για πρώτη φορά

από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ.

H έκδοση αποτελείται από 330 και πλέον σελίδες με μαλακό εξώφυλλο και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα τη βιογραφία, το έργο, τα θαύματα, τις εκπληρώσαντες προφητείες και τις τεράστιες διδαχές του αγαπητού και λαοφιλή Αγίου.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυκλοφορεί αυτή την έκδοση την Κυριακή 23 Αυγούστου (προηγούμενη μέρα της μνήμης του Εθναπόστολου Κοσμά του Αιτωλού) με το πακέτο της Σημερινής στην άκρως προνομιακή τιμή των €5 επιπλέον με οποιοδήποτε πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Η μοναδική αυτή έκδοση κυκλοφορεί με την ευγενή χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου.

ΤΙΜΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/08:

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΚ! €3

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΚ! &SHAPE €3,50

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΚ! &KOΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ €8

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΚ! &SHAPE &KOΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ €8,50

Σε περίπτωση που κάποιος δεν βρει την έκδοση στο περίπτερο μπορεί να την παραγγείλει την ίδια μέρα από τον περιπτερά του και αν υπάρχει διαθεσιμότητα από της επιστροφές θα τους προμηθευτούν. Μετά από την Κυριακή, δεν γίνονται παραγγελίες.

Παραγγελίες ΔΕΝ γίνονται στον ΔΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα