Μαυροκεφαλίδης: «Να ξανακάνουμε μεγάλη την ΑΕΚ»

Μετά τη διετή θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης φοράει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Ο σέντερ της Ένωσης που επιστρέφει στο EuroCup, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (2011-13), μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τις επίσημες υποχρεώσεις που πλησιάζουν.

Ο 31χρονος άσος αναφέρθηκε αρχικά για το πρώτο

διάστημα που διανύει ως παίκτης της ΑΕΚ: «Όλα στην ομάδα είναι πολύ όμορφα, είναι μία νέα αρχή για μένα. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει κάτι καλό. Νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει κι απλά θέλει λίγο χρόνο... για να μπορέσουμε να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα».

Οι επίσημες υποχρεώσεις δεν έχουν αρχίσει ακόμα, αλλά ήδη υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Ποτέ δεν είναι καλό να έρχεται ένας τραυματισμός. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή, φέρνει δυσκολίες. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πάμε εμείς για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και σε αυτά τα πρώτα ματς».

Ξέραμε τα προβλήματά μας και πριν το τουρνουά στην Κρήτη. Εκεί εμφανίστηκαν πολύ πιο έντονα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, αλλά συνέχεια πρέπει να βελτιωνόμαστε, να βάζουμε καινούρια πράγματα, σωστά πράγματα. Νομίζω, πως είμαστε σε καλό δρόμο να μπορέσουμε να παίξουμε το επιθυμητό μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα