Μαρτίνς: «Περήφανος για τους παίκτες, η αποφασιστικότητά μας ανταμείφθηκε»

Στο πλάνο του το οποίο πέτυχε αναφέρθηκε σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ (1-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο

Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε αυτή αναφέρθηκε στο πλάνο του, αλλά και στην αφοσίωση των παικτών του σε αυτό, αλλά και στην αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του.

«Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ίβηρας προπονητής των Πειραιωτών.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What a great way to start our @championsleague campaign! I'm so proud of the dedication and commitment of our players to fight for the win until the last minute. We never gave up, and our resilience was rewarded! Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε. #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague #WeKeepOnDreaming #Team #Together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

22 Οκτ, 2020 στις 4:20 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα