Μαρτάκης: Η εξομολόγησή του για το θάνατο του Παντελίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Παντελή Παντελίδη και για το αν ο θάνατός του αντιμετωπίστηκε με σεβασμό από τα media.

«Δε θέλω να συζητήσω για αυτό το θέμα καθόλου. Είναι ένα γεγονός που με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί είχαμε και τη σχέση που είχαμε. Νομίζω ότι δεν τραβήχτηκε όσο θα μπορούσε, λόγω τηλεόρασης. Νομίζω το σεβάστηκαν, σκεπτόμενοι όλοι, αυτή τη μάνα. Και για αυτό δε θέλω να συζητάω και εγώ για αυτό, γιατί κάθε φορά που συζητιέται αυτό το θέμα, σκέφτομαι αυτή τη μάνα –δεν ξεπερνιέται αυτό το πράγμα- ότι πάλι της το φέρνουμε στο μυαλό, της το φέρνουμε στη μνήμη. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ, αλλά να το λέμε και εμείς συνέχεια εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ!», ανέφερε συγκινημένος ο νεαρός τραγουδιστής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε για τη συναυλία στην Αυστραλία στην οποία, ο ίδιος θα αντικαταστήσει μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και την Ελένη Φουρέιρα τον Παντελή Παντελίδη. «Δεν είναι αντικατάσταση. Ήταν προγραμματισμένο να κάνουμε κάποια στιγμή συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο, όχι στην Αυστραλία, στην άλλη μεριά του πλανήτη και έγινε τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα