Μάρκο Σίλβα: «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Αρσεναλ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να «κυνηγήσουν» ένα θετικό αποτέλεσμα.



Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα παιχνίδι σκεπτόμενη ότι δεν θα κερδίσει.

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι ότι δεν θα νικήσουμε.

Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες» ανέφερε αρχικά.

Για τα αδύνατα σημεία της Άρσεναλ ο Μάρκο Σίλβα είπε: «Ακόμα και αν είναι έτσι, δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Είμαστε προετοιμασμένοι για να προσέξουμε τα σημαντικά ματς μέσα στο παιχνίδι. Να μη κάνουμε λάθη και εμείς να κάνουμε αυτά που έχουμε προετοιμάσει. Δίχως ποτέ να χάνουμε τον σεβασμό μας στον αντίπαλο. Αλλά ούτε να χάσουμε και την ταυτότητα μας».

Για το αν άλλαξε τα δεδομένα του ομίλου η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Άρσεναλ: «Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό, ναι. Αν ρωτούσατε την δεύτερη αγωνιστική ποιος είναι στις δύο πρώτες θέσεις θα έλεγε Μπάγερν και Αρσεναλ. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Κι εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Εμείς διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση στον όμιλο. Στις φιλοδοξίες μας δεν μπορούμε να βάλουμε όριο».

Τέλος για την κατάσταση των «Τσόρι» Ντομίνγκες και Ντα Κόστα ο Μάρκο Σίλβα σχολίασε: «Από την στιγμή που είναι κοντά μας, είναι και διαθέσιμοι. Ο Τσόρι σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση, αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Από τη μεριά του, ο «Τσόρι» Ντομίνγκες είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι αισθάνεται καλύτερα και πως θα δώσει τον καλύτερό εαυτό του. «Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα, όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Κι αν μου ζητηθεί, θα βοηθήσω» τόνισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα. Και πιστεύουμε στην ομάδα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα