Μάριος Νικολάου: "Αυτό δεν το ήθελα ποτέ"

"Ήμουν ένα χρόνο μακριά, αυτό δεν το ήθελα ποτέ", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ ο Μάριος Νικολάου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

Οι δηλώσεις του Μάριου Νικολάου στο AEL TV:

"Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΛ, ήμουν ένα χρόνο μακριά, αυτό δεν το ήθελα ποτέ. Τροχός είναι και γυρίζει

τώρα ήρθα πίσω, είμαι εδώ και το μόνο που θα πω είναι ότι ξεκινάμε δουλειά από σήμερα για να ξεκινήσουμε τη χρονιά δυναμικά, χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν ταίριαζε καθόλου στην ΑΕΛ, πρέπει να βρίσκεται ψηλά αυτή η ομάδα. Αυτό μας χαροποιεί πάρα πολύ που τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ξεπεράσει από τώρα τον περσινό και τον προπέρσινο αριθμό. Σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε πάρα πολύ τον κόσμο στον πλευρό μας. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας, όταν βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο παίζουμε και εμείς διαφορετικά. Ειδικά σε μια χρονιά που έρχεται μετά από μια δύσκολη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα συνεχίσει, θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός και θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων αυτή την χρονιά, κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα