Μάνα Θανάση: Καταγγέλλει εξαφάνιση στοιχείων-«Βεβηλώνουν τα ιερά λείψανα του»

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε η Αδριάνα Νικολάου, μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, η οποία μίλησε για την εξαφάνιση τεκμηρίων από την υπόθεση του γιού της.

Η κυρία Νικολάου κατήγγειλε τον Καθηγητή Εμμανουήλ Αγαπητό ο οποίος ενεργούσε εκ μέρους της Δημοκρατίας στην εξέταση του οστού για παραποίηση και εξαφάνιση στοιχείων.

Τόνισε ότι απέστειλαν επιστολή μέσω του δικηγόρου τους στον κ. Εμμανουήλ Αγαπητό για να συνεργαστεί με την ιατροδικαστή της οικογένειας Δήμητρα Καραγιάννη. Πρόσθεσε ότι ο κύριος Αγαπητός επικοινώνησε με την κ. Καραγιάννη και την ενημέρωσε ότι έχουν κοπεί

πάνω από 300 τομές και είναι έτοιμες για επισκόπηση. «Θα ενημερωνόμασταν από την Γενική Εισαγγελία της Κύπρου για τη παραλαβή των ιστολογικών τομών».

Τόνισε ότι μετά από νέα επιστολή προς τον κ. Αγαπητό τον ενημέρωναν ότι αφού δεν είχε ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία, τα ευρήματα του θα θεωρούνταν άκυρα. «Αμέσως επικοινώνησε με την κ. Καραγιάννη και πήγαν και εξέτασαν τα πλακίδια των ιστολογικών τομών με παρουσία του κ. Κουτσάφτη και του κ. Τσαντίδη». Διευκρίνισε ότι τους έδωσε για εξέταση μόνο 325 από 350 πλακίδια, ενώ έστειλε στην Κύπρο 313 και το άλλαξε και στην έκθεση του.
Η κυρία Νικολάου διερωτήθηκε που πήγαν τα άλλα 37 πλακίδια. «Υπάρχει σκοπιμότητα εδώ και 16 χρόνια».

Παράλληλα ανέφερε ότι απέστειλαν επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα για να απαιτήσει από το κ. Αγαπητό να αποστείλει τα άλλα 37 πλακίδια εντός επτά ημερών. «Αν δεν το πράξει θα στραφούμε νομικά απέναντι του γιατί τα οστά του παιδιού μας δεν είναι τεκμήρια, αλλά το ίδιο μας το παιδί». 

Τέλος ανέφερε ότι ο κ. Αγαπητός διέπραξε εγκληματική πράξη αλλά και ιεροσυλία. «Κάναμε τόσες θυσίες, θάψαμε το παιδί μας και κάποιοι βεβηλώνουν τα ιερά λείψανα του. Δεν φτάνει που μας σκότωσαν το παιδί μας, 16 χρόνια τώρα μας σκότωσαν και εμάς».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη:

Υπόθεση Θανάση:Στα χέρια της οικογένειας το πόρισμα Αγαπητού

ΒΙΝΤΕΟ: Μάνα Θανάση: «Κατακρατούν τα οστά του παιδιού μου σε άγνωστο μέρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα