Μαμά Ρανιέρι: «Ξαναβρήκε τον εαυτό του ο Κλαούντιο»

Η μητέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Reppublica» για όλα όσα έζησε ο γιος της φέτος στη Λέστερ.

Η κυρία Ρενάτα στα 96 της χρόνια έζησε τα καλύτερα γενέθλια της ζωής της. Ο διάσημος γιος της ταξίδεψε από την Αγγλία στην Ιταλία για να είναι μαζί της αυτή την γιορτινή μέρα, η οποία συνδυάστηκε με την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ από τη Λέστερ. Την ώρα που Τσέλσι και Τότεναμ αναδεικνύονταν ισόπαλες 2-2, ο Ρανιέρι δειπνούσε με τη μητέρα του. Άραγε τι της είπε και ποια ήταν η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο γιος της ήταν επιτέλους

πρωταθλητής;

«Με έπιασαν τα κλάματα. Τον Κλάουντιο τον άκουσα αρκετά αργά επειδή εκείνα τα λεπτά με πήραν τηλέφωνο τα εγγόνια μου και τα ξαδέρφια του γιου μου. Ήταν πολύ ικανοποιημένος. Τώρα μπορούμε όλοι να χαλαρώσουμε.Μου είπε λίγα πράγματα την ώρα του φαγητού. Έμεινε για δύο ώρες μαζί μου και έπειτα μου είπε ότι ο πρόεδρος της Λέστερ του είχε ετοιμάσει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αγγλία. Με χαιρέτησε και πήγε στο αεροδρόμιο» ήταν τα λόγια της κυρίας Ρενάτα.

«Παρακολουθείτε τα παιχνίδια του;» ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου. «Όλα. Εξάλλου με παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ και με ενημερώνει για τα πάντα. Το πρωί της Τρίτης αγόρασα τις αθλητικές εφημερίδες και είδα τους τίτλους» απάντησε η μητέρα του Ιταλού τεχνικού, η οποία παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε την φετινή πορεία της Λέστερ. «Βρήκε αυτούς τους παίκτες που είναι άξια παιδιά. Μου έχει πει ότι είναι άψογοι επαγγελματίες στις προπονήσεις. Στην Αγγλία είναι καλά, του έχουν συμπεριφερθεί άψογα όλοι. Ξαναβρήκε τον εαυτό του».

Για το τέλος, η μαμά Ρανιέρι αποκάλυψε το μενού του εορταστικού δείπνου τους... «Φάγαμε συκώτι και χόρτα. Άλλες φορές είχαμε φάει φασολάκια και σαλάτα. Πριν φύγει έφαγε φράουλες με λεμόνι και ζάχαρη».

Στην «Corriere dello Sport» μίλησε ο γαμπρός του Ιταλού προπονητή. «Είναι τόσο χαρούμενος ο Κλαούντιο και για τον ίδιο και για τους παίκτες και για τους οπαδούς. Είναι ήρεμος και σοβαρός άνθρωπος, αλλά πάντα του αρέσει να κάνει και πλάκες» ανέφερε ο ηθοποιός Αλεσάντρο Ρόζα, ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη του 64χρονου ποροπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα