Μαμά κέρδισε τον διαγωνισμό της Emirates και του Sigmalive

Η κ Στέλλα Πολυκάρπου από τη Λευκωσία κέρδισε ένα ταξίδι της ζωής στην Αυστραλία. Είναι η νικήτρια του διαγωνισμού "Hello Tomorrow Hello Αυστραλία" από την Emirates και το Sigmalive.com. Η κ. Πολυκάρπου ήταν ο πιο τυχερή ανάμεσα από 7.000 αναγνώστες του Sigmalive οι οποίοι συμμετείχαν

στο διαγωνισμό.

Ένας συντριπτικός αριθμός καταχωρήσεων υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο διαγωνισμό "Hello Tomorrow, Hello Αυστραλία», καθιστώντας το μακράν το μεγαλύτερο διαγωνισμό για το Sigmalive με ρεκόρ των συμμετεχόντων.

Η Αυστραλία είναι μια Premium τουριστική τοποθεσία και βασικός προορισμός για το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates. Πολλοί Κύπριοι επισκέπτονται την οικογένεια και τους φίλους σε διάφορες πόλεις στην Αυστραλία. Είναι ενδιαφέρον ότι, οι πόλεις της Αυστραλίας όπως το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη προσελκύουν περισσότερους τουρίστες από την Κύπρο, η Αυστραλία αξίζει μια επίσκεψη τουλάχιστον μια φορά στη ζωή.

Η Emirates πραγματοποιεί πολλαπλές καθημερινές πτήσεις από Ντουμπάι προς πέντε προορισμούς στην Αυστραλία - Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Μπρίσμπαν, Περθ και την Αδελαΐδα με αεροσκάφος state-of-the-art Boeing 777 και A380, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία και βολικές ώρες. Σε συνδυασμό με την αεροπορική εταιρεία Qantas, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν συνδέσεις σε περισσότερους από 55 προορισμούς εσωτερικού στην Αυστραλία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και τους προορισμούς μπορούν να ληφθούν από www.emirates.com/cy ή το Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία στο τηλέφωνο 22 817816. Η Emirates πετά καθημερινά μεταξύ Λάρνακας και του Ντουμπάι και πέντε φορές την εβδομάδα η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις μέσω Αθήνας, με δυνατότητα να σταματήσει στην Αθήνα.

Photocaption: κα Στέλλα Πολυκάρπου έλαβε δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής από το Διευθυντής Πωλήσεων της Emirates στην Κύπρο κ. Ανδρέα Χατζηκυριάκου. Επίσης παρόντες ήταν η Υπεύθυνη Πωλήσεων της Emirates κ. Μαρία Νικολαΐδη και η Γενική Διευθύντρια του Sigmalive κ. Ξένια Ξενοφώντος εκ μέρους του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα