Μακριά από τη μητέρα της κάνει γενέθλια η Μαρίε Ελένη

Μακριά από τη μητέρα της θα περάσει τα γενέθλιά της η τετράχρονη Μαριέ Ελένη, η οποία απήχθη το πρωί της Πέμπτης από δύο κουκουλοφόρους έξω από το νηπιαγωγείο όπου φοιτά, στην περιοχή της Δασούπολης.

Οι ώρες αγωνίας όσο περνούν βαραίνουν όλο και περισσότερο, καθώς οι έρευνες προς το παρόν έχουν αποβεί άκαρπες, με τον δικηγόρο του ηθικού αυτουργού της απαγωγής, του ίδιου του πατέρα της, να εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με το πού βρίσκεται ο ίδιος μαζί με το μικρό κορίτσι.

Η μικρή Μαριέ Ελένη, σύμφωνα με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου τα οποία μίλησαν

στο SigmaLive, γίνεται σήμερα, Κυριακή, τεσσάρων χρονών.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, στο νορβηγικό TV2 μίλησε λίγα 24ωρα μετά την απαγωγή και ο διαβόητος Έσπεν Λι, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρσι τον Φεβρουάριο στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου έχοντας στην κατοχή του χάρτες. Ο Λι μαζί με δυο άλλους είχαν κατηγορηθεί ότι σχεδίαζαν απαγωγή του παιδιού και πέρσι, χωρίς ωστόσο αυτό να αποδειχθεί εν τέλει από τις αρχές, οι οποίες και απέλασαν τον Λι.

Ο Λι είναι γνωστός για το εγκληματικό παρελθόν του. Ωστόσο μιλώντας στο TV2 δηλώνει έκπληκτος για την απαγωγή του παιδιού από τον πατέρα του και για το γεγονός ότι ο 49χρονος πατέρας, ο Torken Grimsrud είναι καταζητούμενος βάσει ευρωπαϊκού αλλά και διεθνούς εντάλματος σύλληψης. Αναφερόμενος στην σύλληψή του από τις αρχές της ΚΔ για την σχεδιαζόμενη απαγωγή ο Λι επαναλαμβάνει ότι δεν είχε σκοπό να απαγάγει το παιδί αλλά να πάρει το αυτοκίνητο που είχε ο 49χρονος Grimsrud στην Κύπρο.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με την Αστυνομία, σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψή τους και το οποίο μπορεί να φέρει τις Αρχές ένα βήμα πιο κοντά στην τετράχρονη Μαρίε Ελένη.

Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να δίνεται στο τηλέφωνο 22802231 ή στο 1460.
Τέλος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα