Μακελειό Αγ.Νάπας: Η ώρα του Αλέξη-Καταθέτει και αστυνομικός

Ο ένας εκ των στόχων των Σέρβων εκτελεστών, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, γνωστός ως Αλεξούι, καταθέτει σήμερα στην ακροαματική διαδικασία για τον τετραπλό φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016 στην Αγία Νάπα.

Σημειώνεται ότι το Αλεξούι, ήταν ο πρώτος στόχος των μαζικών δολοφονιών και για την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών.

Στον χώρο του Δικαστηρίου, όπως και κάθε φορά, βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας Κύπρου τόσο εντός όσο και

εκτός του κτιρίου, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι 4 κατηγορούμενοι, συνοδεύονται κατά τη μεταφορά τους στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου από πάνοπλους αστυνομικούς της ΜΑΑΔ, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στην αίθουσα του Δικαστηρίου βρίσκονται επίσης αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Δύναμης.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάριου Χριστοδούλου άλλος Μπένης, έφερε ένσταστη στα όσα καταθέτει ο μάρτυρας. Υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για μαρτυρία γεγονότων αλλά για υποψίες και εικασίες του μάρτυρα. Έχει προσκομίσει εξάλλου συγγράμματα για αγόρευση.

O κ.Πικής εξάλλου κάνει λόγο για εξ υπ ακοής μαρτυρία η οποία δεν μπορεί να γίνει απόδειξη και δεν είναι προς το συμφέρον της απονομής της δικαιοσύνης. Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει ως αόριστη την κατάθεση του μάρτυρα.

Η διαδικασία διακόπηκε και αναμέται να αποφανθεί το Δικαστήριο κατά πόσο θα κάνει ή όχι αποδεκτή την ένσταση του συνηγηγόρου. Εάν γίνει αποδεκτή η ένσταση, τότε θα αφαιρεθούν απο την κατάθεση οι γραμμές 26 - 35 για τις οποίες εγείρεται ένσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα